Eladó ház Budapest XXIII. kerület 27 nm
Eladó ház Budapest XXIII. kerület 27 nm
Eladó ház Budapest XXIII. kerület 27 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8121688
Referenciaszám: 3-4855
Frissítve: 3 napja

Budapest XXIII. kerület eladó házrész 1 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
922 222 Ft/m²
27 m²
Alapterület
121 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 418 Ft
Második évtől
105 223 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Soroksár központjában egy frissen felújított 27 nm-es déli tájolású társasházi öröklakás. A külső felújítás során szigetelve lett a lakás, új műanyag ablakok, bejárati ajtó került beépítésre. Megújult a tető, a szarufák megerősítésre kerültek, cserélve lett a tetőlécezés és a cserép fedés, a bádogozás is új. Megújult a bejárati lépcső burkolata és kapott egy esővédőt is. A belső burkolatok is mind újak, a belső ajtókkal egyetemben. Teljes körű felújításra került az elektromos és a vezetékes víz hálózat is, új vezetékek és szerelvények kerültek beépítésre. A fűtésre és főzésre alkalmas gáz kiállások rendelkezésre állnak, de az elektromos rendszer is tudja ezeket a funkciókat biztosítani. Egy hűtő/fűtő klíma is beépítésre került. A fürdőszobában kapott helyet a WC, mellette a főelzáró és a vízóra dobozának fedele látható a képen. A meleg vizet villanybojler biztosítja. A sarokban van a zuhanyzó. A telken még 6 tulajdoni hányad van, de vannak összevont ingatlanok egy tulajdonos alá. További kettő lakás megújulása várható a közeljövőben. A telekre autóval be lehet állni. A lakáshoz tartozik még egy udvari tároló is a társasházi alapító okiratnak megfelelően. Az udvar tágas és virágos, még az utcai front is gondozott virágos, ami enged következtetni a lakó közösségre. A Hősök terénél lévő HÉV megálló és az ott lévő buszmegállók 420 méterre vannak csak. Élelmiszerbolt és zöldséges 80 méteren belül elérhetők. A lakás minimális közüzemi költségek mellett fenntartható, belátható időn belül pedig ráfordítást nem igénnyel. Közlekedés – 66-os busz a Határ úti Metróhoz, HÉV a Hungária krt-hoz segít gyorsan eljutni.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortosétkező

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Dezső Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 443 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Dezső Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 443 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY