Eladó ház Budapest XVIII. kerület 62 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 62 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 62 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8170030
Referenciaszám: HZ086344
Frissítve: 1 napja

Budapest XVIII. kerület eladó házrész 3 szobás: 57,9 millió Ft

57,9 millió Ft
933 871 Ft/m²
62 m²
Alapterület
230 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 321 Ft
Második évtől
244 676 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Otthont keres, ahol már nem kell 'bajlódni' a felújítással?Fontos a három szoba, az intim kert terasszal, a csendes környék és a jó közlekedés?Akkor ezt a 18. kerület csendes utcájában lévő, nappali + két hálószobás, külön bejáratú ingatlant érdemes megnézni.A tulajdonos kivitelező vállalja az ingatlan teljes felújítását, az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik.A hirdetéshez feltöltött képek erről az ingatlanról készültek.A ház elhelyezkedésének és elosztásának köszönhetően, egy kellemes, élhető otthont varázsolnak belőle, melynek felújítása során ki lesznek cserélve a hideg-, meleg burkolatok, nyílászárók, teljes villany-, vízhálózat kicserélésre kerül, tető felújítása, külső szigetelés, fűtéskorszerűsítés (gázcirkó), kerítés csere, egy nyitott terasz, egy nagy fedett terasz, kertrendezéssel, egyszóval mind esztétikailag, mind gépészetileg megújul az ingatlan kívül-belül.Amennyiben egy nyugodt környezetben, jó szomszédokkal körülvett helyen szeretne élni és lát benne fantáziát a leírtak alapján, ne hagyja ki ezt a lehetőséget, keressen bizalommal.Az ingatlan egy mellék utcában található, mégis közel, pár perc sétára a tömegközlekedéstől! A közelben található az Auchan, Ikea, Obi, Lidl, Mcdonalds, Decathlon, Media Markt stb.Kiváló a közlekedés, több buszjárat is 5-7 perc sétára közlekedik. A Nyugati felé közlekedő, korszerű vonat megállója, szintén pár perc sétára található, amivel 30 perc alatt a belvárosban vagyunk.Amennyiben egy nyugodt környezetben, jó szomszédokkal körülvett helyen szeretne élni és lát benne fantáziát a leírtak alapján, ne hagyja ki ezt a lehetőséget, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Erkély:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Alexa Zsolt Duna House - Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 415 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Alexa Zsolt Duna House - Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 415 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY