Eladó ház Budakeszi 76 nm
Eladó ház Budakeszi 76 nm
Eladó ház Budakeszi 76 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8150621
Referenciaszám: HZ078610-4672796
Frissítve: ma

Budakeszi eladó házrész 1+2 fél szobás: 52 millió Ft

52 millió Ft
684 211 Ft/m²
76 m²
Alapterület
100 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 029 Ft
Második évtől
219 743 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Talán pont ÖNRE VÁR ez a 76 m2-es, 3 szobás házrész BUDAKESZIN, amelynek nagy erőssége az, hogy teljesen önálló bejárattal és leválasztott, privát kerttel rendelkezik az utcafronton! Az ingatlan vegyes falazatú, a régi építésű része közel 100 éves, vert falazat, a későbbi hozzáépítés téglából készült. A fényviszonyok a dél-nyugati fekvésnek és az utcai nézetnek köszönhetően nagyon jók, és a nyugodt pihenés is biztosított a kis forgalmú mellékutcában. A közel 20 m2-es terasza kimondottan hangulatos, biztosak vagyunk abban, hogy az új tulajdonosa sokat fogja használni! A ház fűtését gázcirkó biztosítja, így a téli hónapokban is garantált a meleg és a kényelem. A ház állapota átlagosan jónak mondható, de bizonyos felújítások már esedékesek (pl. tető). Az ablakok cseréje már megtörtént. A központtól csupán pár perces sétával elérhető az ingatlan, így azok számára is ideális, akik tömegközlekedést vesznek igénybe - a 22-es buszcsalád megállója mindössze 5 perc alatt elérhető! VÁROM ÉRDEKLŐDŐ HÍVÁSÁT! Budakeszi egy igazi gyöngyszem a Budai-hegység lábánál. A hangulatos óváros, a szép természeti környezet, a sok vendéglátóhely és a környékbeli kirándulóhelyek kiváló lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra és a feltöltődésre. Budakeszin minden adott a nyugodt és kiegyensúlyozott élethez, így ez az ingatlan tökéletes választás lehet olyan egyedülálló személyek, párok, vagy kis családok számára, akik Budapesthez kötődnek, de mégis szeretnének kisvárosi környezetben élni! A gyermekes családok számára fontos, hogy nagyon jó óvoda, bölcsőde és iskola is van, gyalogosan megközelíthető távolságban.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mucsi Márta Duna House Blaha Az iroda összes hirdetése
+36 20 945 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mucsi Márta Duna House Blaha Az iroda összes hirdetése
+36 20 945 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY