Eladó ház Budakeszi, Szilvamag 61 nm
Eladó ház Budakeszi, Szilvamag 61 nm
Eladó ház Budakeszi, Szilvamag 61 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8126238
Referenciaszám: 1187_hi
Feltöltve: 1 hónapja

Budakeszi eladó házrész 1+2 fél szobás: 51,99 millió Ft

51,99 millió Ft
852 295 Ft/m²
61 m²
Alapterület
343 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 169 996 Ft
Második évtől
219 701 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budakeszi központi helyén az Erdő utcában egy házrész a használati megállapodás alapján rögzíttet telek résszel és pincével. Fontos információ ,hogy az ingatlan azonnal költözhető, hitelezhető és teljes felújítás történt. Az udvar és a papírok rendezettek. Részletes : Az eladó házrész 2558 nm telken található, vegyes falazatú / 50 cm-es/ vályogtégla három oldala a negyedik 30 cm-es tégla . A felújítás során -víz-,gáz-,csatorna, a villanyhálózat kialakítása új víz és gázórával; a földszinten szúnyoghálós nyílászáró a tetőtérben tetősík ablakok kerültek beépítésre. A földszinten egy szoba ez 21 nm-es előtér, konyha és zuhanyzós fürdőszoba található. A tetőtérben két szoba és fürdőszoba. Az árban az egyedileg asztalos által készített konyhabútor a garanciális gépekkel benne foglaltatik, valamint természetesen a fürdőszobák szaniterekkel, a fűtőtestek. Az házrészhez a tulajdoni hányad szerint tartozik pince, és kb 100 nm telekrész. Ez kizárólagos használatú, valamint az épület-együttes mögött egy tároló. Az információk tájékoztató jellegűek. A kulcs nálam van így könnyen tudunk időpontot egyeztetni a megtekintésre. Várom megtisztelő megkeresésüket. + 36 20 437 7028 Bővebb és egyéb információért keressenek, mindenkit visszahívok Szolgáltatok és védek a szlogenem. Ha keres vagy kínál ingatlant kérem vegye fel velem a kapcsolatot a fenti elérhetőségeken Etikus ingatlanos és MIOSZ tag is vagyok lehet,-hogy még nem is hallott erről - Ingatlanirodám Budakeszin van ezért a környező településekkel is foglalkozom :Budakeszi, Budapest, Telki, Budajenő, Páty, Zsámbék, Budaörs ,Herceghalom, Tök, Perbál, Szomor, Gyermely, Mány , Bicske és ajánlások útján Piliscsév az új terület.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágospince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vécsey Melinda Huber Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vécsey Melinda Huber Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY