Eladó telek Szolnok 737 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7347935
Referenciaszám: 38018
Frissítve: 3 napja

Szolnok eladó építési telek 737 m² telekterületű: 2,35 millió Ft

2,35 millió Ft
3 189 Ft/m²
737 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A Martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Szolnok csendes utcájában lévő építési telkeit! A telkek jellemzői: - 3 db építési telek található egymás mellett - egyenként 737 m2nagyságú beépítetelen terület a megnevezése - műút mellett található - a közművek az utcában találhatók ( víz, villany, csatorna) gáz még nincsen - a telkek egyenként is megvásárolhatók , de egyben is eladő ( 2211 m2) - a környék csendes, nyugodt zöldövezet - Szolnok belvárosa autóval 10 perc alatt elérhető Amennyiben a 155804610 számú szolnoki építési telkek, vagy az irodánk kínálatában lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését hívjon bizlommal bármikor! Kollégáim térítésmentes banksemleges hitelügyintézéssel állnak rendelkezésére! CasaNetWork------------------- ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fazekas Marianna CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 440 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fazekas Marianna CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 440 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY