Eladó telek Bátonyterenye 1000 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8043873
Referenciaszám: 702600352
Frissítve: 2 napja

Bátonyterenye eladó építési telek 1000 m² telekterületű: 4,5 millió Ft

4,5 millió Ft
4 500 Ft/m²
1000 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Eladásra kínálom a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából, Kisterenyén a Csillag úton található 1000 nm-es építési telket. A telken a közművek megtalálhatóak. A telek jó minőségű aszfaltos úton megközelíthető. Rendezett építési övezetben fekszik, csendes helyen található, de mégis néhány perc a központ. Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon! Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig. Eladó ingatlanokat keresünk hazai, illetve külföldi ügyfeleink számára!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szomszédné Tahu Mariann Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 20 267 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szomszédné Tahu Mariann Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 20 267 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY