Eladó telek Bakonyjákó 1200 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8159572
Referenciaszám: M273198-4679235
Frissítve: ma

Bakonyjákó eladó építési telek 1200 m² telekterületű: 5 millió Ft

5 millió Ft
4 167 Ft/m²
1200 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Eladó egy 1200 m2-es építési telek, Bakonyjákó új utcájában, Veszprém vármegyében! A csatorna bekötésre került, a víz, a villany és a gáz pedig az utcában megtalálható, az ezekre való csatlakozás az új tulajdonosra vár. Bakonyjákó különleges fekvésű, csendes, gondozott, közel 700 főt számláló bakonyi település Pápától délkeletre, közvetlenül a 83. számú főút mellett, a Bitva-patak völgyében. A falut körül ölelő festői környezet, a túraútvonalak, látnivalók, rendezvények remek kikapcsolódást ígérnek az ide látogatóknak. Több civilszervezet gondoskodik a hagyományok ápolásáról, programok szervezéséről, a lakosok összefogásáról. A falu kommunális infrastruktúrája (víz, villany, gáz, szennyvízhálózat, vezetékes telefon) teljes egészében kiépített. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villanygázvízcsatornajó közlekedésűcsendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY