Eladó telek Lövő 1733 nm
Eladó telek Lövő 1733 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 8166134
Referenciaszám: 28365
Frissítve: 1 napja

Lövő eladó egyéb telek 1733 m² telekterületű: 3,5 millió Ft

3,5 millió Ft
2 019 Ft/m²
1733 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A telek mezőgazdasági területen található, de "kivett, beépítetlen területként" van nyilvántartva, ezért BELTERÜLET! A fő utcától 1 telek választja el, így villany bekötési lehetőség onnan lehetséges. Kút fúrható a területen, feltételezhetően nem szükséges túl mélyre, mert a telek egyik végét egy BŐVIZŰ PATAK határolja, a másik végét földút. Két oldalán a szomszédok rendezett telkei húzódnak. Beépíthetősége: 3%, de lakóingatlan nem építhető! Lehetőség van kertet művelni, vagy állatot tartani, létesíthető 50 m2 alapterületű, állatok vagy termény elhelyezésére szolgáló mezőgazdasági épület! A főútról kb. 200 métert haladva jó minőségű, karban tartott kavicsos földúton lehet megközelíteni. Mivel belterület, ezért kifüggeszteni nem kell, a vételár kifizetése után birtokba vehető! További információért keressen bizalommal! Hétvégén is fogadom hívását! Vételár: 3.500.000 forint Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosítás kötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Levente Immo1 Sopron Az iroda összes hirdetése
+36 30 346 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Levente Immo1 Sopron Az iroda összes hirdetése
+36 30 346 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY