Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7850451
Feltöltve: 9 hónapja

Gyöngyösfalu eladó egyéb telek 2154 m² telekterületű: 2,1 millió Ft

2,1 millió Ft
975 Ft/m²
2154 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Gyöngyösfaluban, Pösei hegyen eladó egy 2154 m2 alapterületű, zártkerti művelés alól kivont nadrágszíj telek. A telken találhatók gyümölcsfák, ezek között vannak régebbiek, és friss telepítésűek is - körte, sárgabarack, kajszi, meggy, mandula, cseresznye. Ezen kívül vannak rajta magonc, kb. 5-10 éves hasznosítható fák - , szelídgesztenye, akác, kőris, dió, kökény, vadcseresznye, stb. A telken található egy rossz állapotú, esetleg szerszám tárolónak alkalmas épület. Az épületbe a villany be van kötve, víz az utcában. A telek felső negyede kissé elvadult, félig erdő, (10 éve kivadult szőlő) melyben vegyesen vannak vadgyümölcs és egyéb erdei fák, bokrok. Ebből a részből erdőkert kialakítható, a hasznosnak ítélt fák megtartásával. Ezenkívül tűzifa nevelésre is alkalmas lehet a magonc akác, dió, kőris, vadcseresznye fák válogatásával, meghagyásával.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 996 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 996 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY