Eladó lakás Miskolc 69 nm
Eladó lakás Miskolc 69 nm
Eladó lakás Miskolc 69 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8056220
Referenciaszám: 23471
Frissítve: 3 napja

Miskolc eladó egyéb lakás 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
723 188 Ft/m²
69 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvásárlásra kínálok Miskolcon 2002-ben épült, első emeleti, 69 nm-es, felújított társasházi lakást. Az ingatlanban 2 hálószoba, egy tágas nappali, konyha étkezővel, előszoba, valamint fürdőszoba található. A 2023 évi felújítás során, minden helyiségben cserére kerültek a laminált parketták, a falak újra lettek festve, a fürdőszoba új hidegburkolatot kapott. Ezenkívül beépítésre került egy új Vaillant kombi gázkazán, mely lapradiátorokon keresztül szolgáltatja az otthon melegét, valamint a melegvizet is ez biztosítja. A műanyag nyílászárókon szintén cserére kerültek a szúnyoghálók és a redőnyök. A konyhában beépített bútor található szintén új elektromos főzőlappal és sütővel, páraelszívóval, hűtővel felszerelve. A nappaliban hűtő-fűtő klíma található. A lakáshoz tartozik a földszinten egy 6 nm-es saját zárható tároló, de a közös tároló helyiséget is használhatják a lépcsőház lakói. A közösköltség 11.500 Ft. Az ingatlanhoz tartozik még 2 db garázs is, melynek irányára egyenként 7,5 M Ft, az egyik közvetlenül az érintett lakás alatt, a másik a szomszédos tömbben található. A kifejezetten kulturált lakóközösséggel rendelkező társasházat körben kerítés övezi, bejutni, csak kizárólag az ottlakóknak van lehetőségük az elektromoskapukon keresztül. A gyönyörűen parkosított udvaron játszótér, szalonnasütő van, közösségi szabadidős kikapcsolódáshoz tökéletes. Lokációját tekintve is preferált, buszmegálló közvetlenül a lakópark előtt található, bevásárlóegységek 3 perc sétára az út túloldalán. Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, kérem időpontegyeztetés céljából hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csendom Zsuzsanna Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 232 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csendom Zsuzsanna Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 232 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY