Eladó lakás Kapuvár 51 nm
Eladó lakás Kapuvár 51 nm
Eladó lakás Kapuvár 51 nm
+30 fotó
Hirdetéskód: 8120609
Referenciaszám: 25529
Frissítve: 1 napja

Kapuvár eladó egyéb lakás 2 szobás: 29 millió Ft

29 millió Ft
568 627 Ft/m²
51 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 824 Ft
Második évtől
122 549 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kapuváron a Győri-úti, "kifli" nevű lakóparkban eladó egy nappali + 1 hálószobás, jó állapotú téglalakás. Az ingatlan az 1983-ban épült rendezett társasház 4. emeletén helyezkedik el. Tájolásának köszönhetően a délelőtti nap a nappalit és az erkélyt süti, mely kellemes, zöld területre néz. A városközpont közelében található elhelyezkedésének köszönhetően minden elérhető gyalogosan is 2 percen belül. (óvoda, iskola, éttermek, bevásárlási lehetőség) Közelben található vasútállomás, buszmegálló. A lakásban található egy tágas nappali, 1 külön nyíló hálószobával, tusolós fürdőszoba külön wc-vel, valamint egy spejz-kapcsolatos konyha-étkező. Az eredeti állapothoz képest már sok minden megújult, a helyiségek burkolatai, konyhabútor, bejárati ajtó cserélve vannak, valamint a tavalyi évben történt a fürdőszoba tejes felújítása vízcsövekkel! A lakás ízlés szerint természetesen tovább modernizálható, állapota jó, kialakítása praktikus, jelenleg rend szerető bérlők lakják, akik igény esetén tovább bérlik az ingatlant. A társasház rendezett. A ház központi távfűtéssel rendelkezik, a radiátorok egyedi mérővel szereltek, a lakáshoz tartozik közös tároló. Rezsije kedvező, fűtés melegvízzel 15.000 forint átlagban. A lépcsőház kulturált, felújított. Közös költség mindössze 5000 forint. Parkolni közterületen ingyenesen lehet. Kérem tekintse meg a fotók között található ingatlan bemutató videónkat! További információért keressen bizalommal! Hétvégén is fogadom hívását! Irányár: 29.000.000 forint Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Levente Immo1 Sopron Az iroda összes hirdetése
+36 30 346 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Levente Immo1 Sopron Az iroda összes hirdetése
+36 30 346 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY