Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 65 nm
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 65 nm
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 65 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8161120
Referenciaszám: 319080
Frissítve: 1 napja

Budapest XVIII. kerület eladó egyéb lakás 2 szobás: 55,9 millió Ft

55,9 millió Ft
860 000 Ft/m²
65 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 182 781 Ft
Második évtől
236 224 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag a Fodor Ingatlaniroda Kínálatában! XVIII. kerület közkedvelt, Gloriett-lakótelepen Sina Simon sétányon kínálok eladásra egy 65 nm-es, 2 szobás, külön étkezős, konyhás, erkélyes kiváló állapotú, csúsztatott zsalus, 1. emeleti lakást. A társasház 1990-es években épült, a lépcsőház rendezett tiszta, lakóközössége kiváló. A lakás átlagos állapotú, egy tisztasági festés után azonnal költözhető. A szobákban laminált parkettatovábbi helységei járólappal burkoltak. Nyílászárói műanyagból készültek, részben redőnnyel felszereltek. Fűtése és melegvíz ellátása házközponti, négyzetméter alapján van elszámolás. Kiváló elrendezése és elhelyezkedése révén egyedülállók, fiatal párok, családok vagy akár nyugdíjasok és befektetők számára is tökéletes választás. A lakótelepe híres a közbiztonságról, jó lakóközösségről. Közös költsége: 36.000. forint/hó ami tartalmazza a lépcsőház, takarítását, a lépcsőház világítását, a társasház biztosítását, a szemét szállítást, fűtést és a közös képviseleti díjat is. Elosztása: előszoba-közlekedő, kamra, konyha, étkező, kádas fürdőszoba, külön Wc, 2 db külön nyíló hálószoba, erkély. A gépesített konyhabútor, hűtő az ár részét képezi. A LAKÁS ÜRES, 1/1 TULAJDONBAN VAN, PER ÉS TEHERMENTES, A VÉTELÁR KIFIZETÉSE UTÁN AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ. Komoly jelentkezők jelentkezését várjuk!!! Elhelyezkedését tekintve kiváló, igazi otthon, a béke nyugalom harmóniáját adja vissza. Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység pár percre, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek elérhetőek. Központi helyen, frekventált környéken található. Tömegközlekedése kiváló. A parkolás közterületen ingyenes!!! IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoserkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsolt Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 355 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsolt Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 355 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY