Eladó lakás Budapest XVIII. kerület, Liptáktelep 27 nm
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület, Liptáktelep 27 nm
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület, Liptáktelep 27 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8160089
Referenciaszám: 319058
Feltöltve: 10 napja

Budapest XVIII. kerület eladó egyéb lakás 1 szobás: 32,9 millió Ft

32,9 millió Ft
1 218 519 Ft/m²
27 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVIII. kerület Lipták-telepen, Reviczky Gyula utcában a csillagházban kínálok eladásra egy 27 nm-es földszinti 1 szobás gyönyörű állapotban lévő csúsztatott zsalus, francia erkélyes ékszerdobozt. A társasház 1980-es években épült, a lépcsőház rendezett tiszta, lakóközössége kiváló, 2 lifttel is felszerelt. A lakás szép állapotban tündököl, a kedves tulajdonos, gondosan odafigyelt minden részletre. 2019-ben teljes felújításon esett át villamos és vízhálózatát, hideg illetve meleg burkolatait újra cserélték, új radiátorok, új méretre gyártott minőségi prémium konyhabútor, tisztasági festés megtörtént. Külső nyílászárói műanyagra, bejárati ajtaja biztonsági ajtóra cserélve lett. Redőnnyel ellátott. Szoba laminált parkettával további helységei járólappal burkoltak. Fűtése házközponti. Kiváló elrendezése és elhelyezkedése révén egyedülállók fiatal párok vagy akár nyugdíjasok és befektetők számára is tökéletes választás. Közös költsége nagyon kedvező: 17.100 forint/hó ami tartalmazza a lépcsőház és az udvar fenn tartását, takarítását, a lépcsőház világítását, a társasház biztosítását, a szemét szállítást és a közös képviseleti díjat, fűtést, sőt felújítási alapot is. Elosztása: előszoba-közlekedő, fürdőszoba-wc, amerikai-konyhás nappali, franciaerkély A minőségi bútorlapból készült konyhabútor, a szobában a szekrény ár részét képezi, további bútorok megegyezés alapján. Elhelyezkedését tekintve kiváló, igazi családi otthon, a béke nyugalom harmóniáját adja vissza. Autóval közterületen a társasház előtt lehet parkolni, térfigyelő kamera gondoskodik a biztonságról. A lakás per és tehermentes rövid költözési határidővel birtokba vehető. Komoly jelentkezők jelentkezését várjuk! Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység pár percre, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek elérhetőek. Központi helyen mégis csendes nyugodt környéken található. Tömegközlekedése kiváló. Keressen bizalommal, legyen öné az álom otthon.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoserkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsolt Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 355 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsolt Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 355 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY