Eladó lakás Budapest XII. kerület 104 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület 104 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület 104 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8129128
Referenciaszám: 25725
Frissítve: 22 napja

Budapest XII. kerület eladó egyéb lakás 3 szobás: 179,9 millió Ft

179,9 millió Ft
1 729 807 Ft/m²
104 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 116 Ft
Második évtől
712 535 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A The Hunters Ingatlaniroda kínálatában, Budapest XII. kerületében, a Hajnóczy József utcában egy varázslatos otthon keresi új tulajdonosát! A Városmajor park közvetlen közelében található, nagypolgári társasház 4. emeleti lakása minden igényt kielégít. Az ingatlan 104 m²-es, amerikai konyhás nappalija és két hálószobája garantálja a kényelmet és az eleganciát. Az ingatlan kiválóságában nem lehet csalódni! Eredetileg saját részre szánták, mely a felújítás minőségében is megmutatkozik. A szakember által tervezett design egyedi és stílusos megjelenést biztosít. Az egyedi tervezésű konyhabútor MAGAS KATEGÓRIÁJÚ gépekkel van felszerelve, míg a rejtett szekrények kifinomult dekorációként funkcionálnak. A fürdőszoba igazi álom – walking shower és szabadon álló kád egyaránt rendelkezésre áll, amely lehetőséget ad maximális kényelemre és relaxációra. Az amerikai konyhás nappali tökéletes baráti és családi összejövetelek számára, míg az erkélyről lenyűgöző panorámás kilátás nyílik mindkét irányba. Az ingatlan fűtéséért Vaillant gázcirkó gondoskodik, melyet elektromos rásegítés egészít ki. A kombinált radiátoros és padlófűtés teljes komfortot nyújt az év minden szakában. A tetőtér további bővítési potenciái további lehetőségeket kínálnak. Azonnal költözhető, különleges és csodaszép otthont keres? Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Tegyen egy lépést a tökéletes lakás felé – jöjjön és nézze meg ezt az ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyhabútorozatlanklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Réka The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 20 570 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Réka The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 20 570 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY