Eladó lakás Budapest XII. kerület 71 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület 71 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület 71 nm
+36 fotó
Hirdetéskód: 8001019
Referenciaszám: 20689
Frissítve: 24 napja

Budapest XII. kerület eladó egyéb lakás 2 szobás: 109,9 millió Ft

109,9 millió Ft
1 547 887 Ft/m²
71 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretne Budapest egyik legszebb ÖRÖKPANORÁMÁJÁVAL rendelkező lakásnak a következő tulajdonosa lenni? Fontos Önnek, hogy NYUGODT mégis városi körülmények között éljen? Nem szeretne semmilyen felújítással bajlódni? NE keressen tovább! Eladásra kínálja a The Hunters Ingatlaniroda ezt a legújabb 66 m2-es, plusz 10 m2 örökpanorámás teraszos, 2 szobás (könnyen 3 szobássá alakítható), saját garázzsal rendelkező tágas és világos lakását. Az ingatlan az Istenhegyi út felső részén található egy REMEK lakóközösségű kis társasházban, amely 2018-ban egy tejeskörű felújításon esett át. Ezt követően tavaly év végén egy újabb ráncfelvarrás és átalakítás történt meg, aminek köszönhető a jelenlegi kedves és OTTHONOS végeredménye. A lakás alapterülete 66 m2, amihez tartozik egy 10 m2-es erkély, ami a Rózsadombra néz. Ezen felül egy saját különálló GARÁZS és egy tároló is az ingatlan része, amit extra 10 millió forintért kell megvásárolni. Az utcán a parkolás INGYENES. A fűtésről egy gázkazán gondoskodik, ami radiátorokon keresztül fűti be az ingatlant. Ezen felül a zuhanyzóban és a konyhában padlófűtés is található. Mindkét szobába hűtő-fűtő KLÍMA lett beszerelve 2018-ban és egy riasztórendszer is. Minden nyílászáró ki lett cserélve a nagy felújítás során új, szigetelő műanyag nyílászárókra. A közös költség 16.000 forint, ami a szokásos dolgokon felül tartalmazza a korlátlan VÍZHASZNÁLATOT. Az infrastruktúra is remek, mivel 2 percre található egy Príma élelmiszerbolt, egy trafik, egy benzinkút, valamint a MOM és a Hegyvidék Bevásárlóközpont is. A Normafa szintén pár perc távolságra van csak autóval, ami egy szuper lehetőség hétvégén kirándulásra, kikapcsolódásra. A TÖMEGKÖZLEKEDÉS is kiváló, mivel a ház előtt van több busznak is a megállója, amik a város több pontjára is könnyű és gyors eljutást biztosítanak. További kérdésért és személyes megtekintésért keressen bizalommal bármikor. Nem fogja megbánni.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Állapot:
Felújított
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozottklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bálányi Gábor The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 70 940 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bálányi Gábor The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 70 940 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY