Eladó lakás Budapest X. kerület, Kőbánya 49 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Kőbánya 49 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Kőbánya 49 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8163232
Referenciaszám: 319181
Frissítve: 1 napja

Budapest X. kerület eladó egyéb lakás 2 szobás: 55,9 millió Ft

55,9 millió Ft
1 140 816 Ft/m²
49 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 182 781 Ft
Második évtől
236 224 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
X. Kerület Mádi utcában kínálok eladásra egy panelprogramban részt vett 49 nm-es 2 szobás 1. emeleti teljes körűen felújított állapotban lévő csúsztatott zsalus lakást. A társasház 4 emeletes, 1980-ban épült, szépen karbantartott állapotban van, lépcsőháza kulturált, kedves szomszédokkal lakott. A lakás 2021-ben teljes felújításon esett át, villamos hálózatát, illetve vízvezetékeit, burkolatait, szanitereit kicserélték. Minden ami a lakásba beépítésre került a precizitás és a teljesség igényével valósult meg. prémium kategóriás Vinyl burkolat, egyedi ikeás, prémium kategóriás gépekkel felszerelt konyhabútor, beépített fürdőszoba bútor, Ravak kád, Mofém csaptelepek, Arezzo törölközős szárítós tariátor, dizájn villanybojler, mosó-szárítógép illetve a 2024.2 hónapban beépített 2 db Nord Atlas inverteres hűtő-fűtő klíma az ár részét képezi. A lakótelepen szinte egyetlen gyöngyszeme, ami ennyire ízlésesen és esztétikusan lett felújítva. A lakás elosztása előszoba-közlekedő, konyha, fürdőszoba, 2 szoba, kamra. A lakás belsőudvarra néz, csendes forgalomtól mentes helyen helyezkedik el. A lakáshoz tartozik egy kb 20 nm-es tároló, amit a többi szomszéddal közösen lehet használni. Közös költsége 11.270,-/hónap+20.000.- a panelprogram miatt , ami tartalmazza a lépcsőház takarítását, világítását, biztosítását, a szemét elszállítását és a közös képviseleti díjat is. Fűtése gázkonvektorral, melegvíz ellátása villanybojlerrel megoldott. A gépesített felsőkategóriás gépekkel, ellátott konyhabútor az ár részét képezi. Ilyen paraméterekkel lévő lakás ritka.1/1 tulajdonban van Per és tehermentes. Kiváló választás családok, fiatal párok, egyedül állók, nyugdíjasok vagy befektetők számára egyaránt. Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér, kutyafuttató, orvosi ellátás, bkv járatok. Kőbánya-Kispest busszal 6 percre. IRODÁNK INGYESNES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsolt Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 355 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsolt Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 355 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY