Eladó lakás Budapest VII. kerület 118 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 118 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 118 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8136518
Referenciaszám: 26083
Frissítve: 4 napja

Budapest VII. kerület eladó egyéb lakás 5 szobás: 185 millió Ft

185 millió Ft
1 567 796 Ft/m²
118 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy gyönyörű, teljesen berendezett lakást Budapest egyik legkeresettebb területén, a VII. kerületben, az Erzsébet körúton. Ez a 118 négyzetméteres + 9nm erkélyes, legfelső emeleti lakás egy jól karbantartott és szép épületben található, amely lifttel is rendelkezik, így a lakás könnyen megközelíthető. A lakás öt tágas szobával, három modern fürdőszobával és három WC-vel rendelkezik, ami kiváló kényelmet és praktikusságot biztosít. A lakás teljesen berendezett, így a bútorok az ár részét képezik, bár a dekorációk nem. Az ingatlan klimatizált, ami a nyári hőségekben is kellemes hőmérsékletet biztosít. Közlekedés: Az ingatlan kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A Nyugati pályaudvar és a 4-6-os villamosvonal fél perc sétára található, amelyekkel gyorsan és egyszerűen elérhető Budapest bármely része. A közelben található metróállomások és buszmegállók is gyors és kényelmes közlekedést biztosítanak. Autóval is könnyen megközelíthető, és a környéken több parkolási lehetőség is rendelkezésre áll. Szolgáltatások: A közelben található bevásárlóközpontok, szupermarketek, gyógyszertárak és egészségügyi szolgáltatások mind hozzájárulnak a lakók kényelméhez. Kulturális intézmények, mint a Magyar Állami Operaház, színházak és múzeumok szintén a közelben találhatóak, így a szórakozási és kulturális lehetőségek széles skálája elérhető. Oktatási intézmények: A környéken számos oktatási intézmény található, beleértve általános iskolákat, középiskolákat és egyetemeket is, mint például a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) és az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE). Ez a lakás ideális választás családoknak, befektetőknek vagy bárkinek, aki szeretne a város szívében élni, kiváló infrastruktúrával és közlekedési kapcsolatokkal. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1911
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyhabútorozottliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szutorisz Csongor The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 20 506 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szutorisz Csongor The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 20 506 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY