Eladó lakás Budapest V. kerület 153 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület 153 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület 153 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7769063
Referenciaszám: 270683
Frissítve: 1 napja

Budapest V. kerület eladó egyéb lakás 4 szobás: 330 millió Ft

330 millió Ft
2 156 863 Ft/m²
153 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 079 031 Ft
Második évtől
1 394 524 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kulcsunk van hozzá! V. kerületben, a Duna és a Váci utca közvetlen szomszédságában, a UNESCO Világörökség által védetté nyilvánított Belgrád rakparton, 1914-ben épült, szecessziós stílusú, nagypolgári, liftes ház legfelső (nem tetőtéri) emeletén kínálunk eladásra egy 153 nm-es, 4 szobás, két 5,5 nm-es terasszal rendelkező, teljes dunai panorámás saroklakást. A ház rendkívül rendezett, külön megbízottja van a gondnoki teendőkre, jó anyagi helyzetben van. Az ingatlan az épület legfelső emeletén, a liftből közvetlenül kilépve a lépcsőházból nyílik. Minden szobája utcára vagy a Dunára néz. A Duna irányába, illetve a sarokhoz közel a Sörház utcára néz a két nagyméretű terasz. A panorámás ablakokból, illetve a Belgrád rakpart felé néző teraszról a kilátás lélegzetelállító, a Szabadság híd, Gellért Fürdő, Gellért Hegy, a Citadella, Erzsébet híd és a Budai Vár mellett természetesen a Duna látványában gyönyörködhetünk. Lokáció szempontjából egyszerűen tökéletes, Budapest történelmi belvárosában, elegáns üzletek és éttermek vonzáskörzetében, de iskolához, óvodához, gyógyszertárhoz és a Fővám téri Nagyvásárcsarnokhoz is rettentő közel található a lakás. Közlekedési szempontból ideális, parkolás a rakparton lehetséges, parkolóház egy saroknyira, egyébként M3-as és M4-es metróvonal, 2-es, 47-es és 49-es villamosvonalak és számos autóbuszmegálló mindössze 2 perces gyalogútra. Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon! Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre. További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük. Vevőink számára a közvetítés díjtalan.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
QARAT - Real Estate And Finances QARAT - Real Estate And Finances Az iroda összes hirdetése
+36 30 798 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
QARAT - Real Estate And Finances QARAT - Real Estate And Finances Az iroda összes hirdetése
+36 30 798 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY