Eladó lakás Budapest IX. kerület 49 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület 49 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület 49 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8161121
Referenciaszám: 319063
Frissítve: 1 napja

Budapest IX. kerület eladó egyéb lakás 1+2 fél szobás: 45,9 millió Ft

45,9 millió Ft
936 735 Ft/m²
49 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 150 083 Ft
Második évtől
193 966 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
IX. Kerület József Attila lakótelepen az Távíró utcában kínálok eladásra egy fényáradatban úszó 49 négyzetméteres, 4. emeleti, 1+2 félszobás, erkélyes teljeskörűen felújított, csúsztatott zsalus lakást. A 4 emeletes társasház 1965-ben épült, karbantartott állapotban van, kedves szomszédokkal lakott a lépcsőház kulturált. 2018-ban az ingatlan teljes felújításon esett át, bele értve a teljes villamos hálózatát is. A lakás elosztása: Előszoba-közlekedő, kamra, fürdőszoba, konyha, étkező, 2 szoba, erkély. Az előszoba, konyha és a fürdőszoba járólappal, az étkező, szobák laminált parkettával burkoltak. A további kényelmet szolgálja egy prémiumkategóriás 3,2 kw-os (Gree) inverters hűtő-fűtő klíma. Fürdőszobájában modern zuhanykabin került beépítésre. Az ingatlan fűtése és meleg víz ellátása, távfűtéssel megoldott egyedi méréssel. Bejárati ajtaja NÍVÓ biztonsági ajtó, illetve ablakai műanyag ablakok, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak. Parkolni a társasház előtt lehet ingyenesen, jó levegő, minimális gépjármű forgalom jellemezi a környéket. Közös költsége 11.000 Ft/hó ami tartalmazza a lépcsőház takarítást, a társasház világítását, biztosítását és a közös képviseleti díjat is. Komplett rezsi 35 ezer Forint/hó mindennel együtt. A lakáshoz tartozik a pincében egy 3 nm-es saját zárható tároló. A konyhabútor illetve a beépített gardróbszekrények, beépített bútorok az ár részét képezik. További bútorok megegyezés alapján. A lakás a hét bármely napján megtekinthető. Kiváló választás egyedül állók, fiatal párok, kisebb családok, házaspárok, vagy akár befektetők számára egyaránt. Jöjjön el,nézze meg,legyen öné ez az álomotthon!!! Infrastruktúrája kiváló, iskola, óvoda, bölcsőde, bevásárlási lehetőségek, központ pár percre, minden kiszolgáló egység a közelben. AZ ALAPRAJZ ÉS A LEÍRÁS, KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!!! IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortospanorámaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Norbert Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 943 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Norbert Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 943 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY