Eladó ház Zalakaros 65 nm
Eladó ház Zalakaros 65 nm
Eladó ház Zalakaros 65 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8103118
Referenciaszám: H484335
Frissítve: 13 napja

Zalakaros eladó egyéb ház 4 szobás: 34,5 millió Ft

34,5 millió Ft
530 769 Ft/m²
65 m²
Alapterület
6558 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 112 808 Ft
Második évtől
145 791 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ZALAKAROSON, GYÖNYÖRŰ ZÖLD KÖRNYEZETBEN HÁZ NAGY TELEKKEL ELADÓ! Zalakaros kedvelt részén, nagyon szép, csendes, madárcsicsergős környezetben eladó egy 3 szobás ház nagy gazdálkodásra is alkalmas területtel. Főbb információk az ingatlanról: - csendes helyen, gyönyörű környezetben helyezkedik el - nyaralónak vagy állandó lakhatásra is alkalmas - villany, víz bekötve, fűtés kandallóval. A vizet 68 m-ről hiddroforral szivattyúzzák fel, és egy 2 köbméteres ciszternába gyűjtik a szennyvizet. - 6558 nm-es rendezett telek, gyümölcsfákkal, virágokkal, gazdálkodásra, kertészkedésre alkalmas terület - befektetésnek is jó lehetőség Zalakaros Zala megye délkeleti részén, Keszthely és Nagykanizsa között fekszik. Termálfürdőjének, a remek kirándulóhelyeknek és programjainak köszönhetően a hazai és külföldi vendégek számára is rendkívül vonzó hely. A kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország 7. legnépszerűbb települése. Népszerűsége ellenére sem túlzsúfolt, nyugodt, kellemes üdülővárosi hangulat jellemzi. Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Anita Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Anita Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY