Eladó ház Tagyon 12 nm
Eladó ház Tagyon 12 nm
Eladó ház Tagyon 12 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8135216
Referenciaszám: NY011800
Frissítve: ma

Tagyon eladó egyéb ház 1 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
2 491 667 Ft/m²
12 m²
Alapterület
2495 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 97 767 Ft
Második évtől
126 352 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Tagyon közelében ez a 2495 nm-es telken található 12 nm-es alapterületű gazdasági épület, melynek alsó része egy pince, a felső egy szoba. A területen az épület mögött gondozott Juhfark és csemege szőlő lett telepítve. A terület nyáron és télen is könnyen megközelíthető, örökpanorámás. Jelenleg nem bővíthető, viszont felújítás után akár egy mini családi nyaralóvá is válhat egy hangulatos környezetben. Kifüggesztés köteles. A helyi építési szabályzatból: Az Mk-2 jelű kertes mezőgazdasági terület övezetében új épület építése csak 80 %-ban mezőgazdaságilag művelt telken – kert, szőlő, gyümölcs – lehetséges. Az Mk jelű kertes mezőgazdasági terület övezeteiben új épület vagy építmény elhelyezése tájba illesztve, a történeti tájszerkezet, a táji és tájképi értékek és az egyedi tájértékek megőrzésével, a tájkarakter erősítésével, a helyi építészeti hagyományok követése mellett, a szőlőhegyi környezet meglévő beépítéséhez igazodva, a településkép védelméről szóló rendelet előírásai szerint lehetséges. Az Mk kertes mezőgazdasági terület övezetében lakóépület nem építhető. A gazdasági épületen kívül legfeljebb egy, legfeljebb 5 méter homlokzatszélességű terepszint alatti építmény – különálló, földdel borított pince – létesíthető. Az Mk-2 jelű övezetben: beépítési mód: szabadon álló (Sz) beépíthető legkisebb telekméret: 3300 m2 legnagyobb beépíthetőség: 2 % a beépíthető alapterület legfeljebb: br. 80 m2 legnagyobb beépíthetőség terepszint alatt: 3%, de legfeljebb 100 m2 legnagyobb épületmagasság: 4 méter az épületet az úttól legalább 10 méter távolságra kell elhelyezni. (1)A kertes mezőgazdasági területek övezete területein az osztással újonnan kialakítható telek legkisebb nagysága 5000m2, kivéve az Mk-3 -as övezetet, ahol 10.000 m2 (1 hektár) (2)A kertes mezőgazdasági területeken a napenergiát hasznosító berendezések az országos szabályozással összhangban, a tájképet, látványt nem zavaró módon helyezhetők el. (3)Az épületeken erkély, tetőtéri terasz nem létesíthető, a homlokzaton – az ajtó kivételével - 2 m2-nél nagyobb egybefüggő nyílásfelület nem alakítható ki. (4)Az Mk jelű övezetek telkein az épületeket a telek homlokvonalától legalább 5 méter távolságra kell elhelyezni – kivéve, ha az övezeti előírás más értéket határoz meg -, a szomszédos oldal telekhatároktól pedig legkevesebb 3 méter, a hátsó telekhatártól legalább 6 méter távolságot kell tartani. (5)Az Mk jelű övezetekben tilos az eredeti terep 2,0 méternél nagyobb mérvű megváltoztatása. (6)Az Mk jelű övezetekben lábazat nélküli vadvédelmi kerítés az erdővel, illetve elhanyagolt bozótos területtel határos telekhatáron létesíthető növényzettel takartan.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csöndes Attila Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csöndes Attila Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY