Eladó ház Révfülöp 184 nm
Eladó ház Révfülöp 184 nm
Eladó ház Révfülöp 184 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8115884
Referenciaszám: NY011732
Frissítve: 3 napja

Révfülöp eladó egyéb ház 5 szobás: 94,99 millió Ft

94,99 millió Ft
516 250 Ft/m²
184 m²
Alapterület
680 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 597 Ft
Második évtől
401 412 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egészen egyedi hangulatú, romantikus stílusú kis villa eladó Révfülöp belterületi részén, a hegyoldal aljában. Az utcáról feltűnésmentesen bújik meg, szinte észrevehetetlen, de belépve egy egészen új világot rejt, az igazi arcát pedig a kert felől mutatja meg. A kezelhető, ideális méretű kert gondozott, nagy fákkal tarkított, a szomszéd nem lát be. A házból két terasz néz a Balaton felé, déli irányba, a szobák tágasak, jó beosztásúak és napfényesek. A földszinten az előtérből garázs, kazánház, fürdőszoba és wc nyílik, innen egy folyosó vezet a társasági terek felé: Hatalmas konyha-étkező-spejz, külön étkezőterasz, nagy nappali (fatüzeléses kandallóval) és egy hálószoba felé. Az emeleti lépcsősor szintén az előtérből indul, ahol két nagyobb, egy kisebb hálószoba, egy teakonyha és egy fürdőszoba található, a folyosón étkező lett kialakítva. Összesen a lakótér 130 nm, így kár nagycsaládosoknak is ideális, itt mindenkinek elegendő saját tér áll rendelkezésére! A ház fűtéséről gázkazán gondoskodik, a melegvizet bojler szolgáltatja. Nagy garázs, fedett beálló és tárolórészek tartoznak még az ingatlanhoz. Falazata kő és tégla, cserépfedéses a tető. Statikailag kifogástalan, repedés nincsen, egész évben karbantartott épület, amely megőrzött egy szeletet a régi korok romantikájából. Az elmúlt években a fürdőszobák és a konyha modern, letisztult arculatot kapott, de illeszkedve a Balaton eklektikus hangulatához, tökéletesen passzol a lakószobák stílusához. Szeretettel ajánlom személyes megtekintésre!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csöndes-Trompos Klaudia Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csöndes-Trompos Klaudia Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY