Eladó ház Nyíregyháza, Butyka 60 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Butyka 60 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Butyka 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8129287
Frissítve: 1 hónapja

Nyíregyháza eladó egyéb ház 2 szobás: 9,4 millió Ft

9,4 millió Ft
156 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
11631 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 30 736 Ft
Második évtől
39 723 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Természetet kedvelők! Pályázni kívánók! Gazdálkodni szeretők! Adott egy 11631 nm-es terület Nyíregyháza-Császárszállás irányból megközelíthető Vadastanyán. A telek tulajdoni lap szerint : "Kivett tanya-703 nm, gyümölcsös-2364 nm, szántó-8564 nm" bontásban van feltüntetve. A rajta lévő lakóház vályogból épült, kívűlról teljes felújítást kapott. A tető és az ablakok cserélve lettek. A megkezdett felújítás sajnos félbe maradt. Ehhez szükséges egy belső felújítást végezni, azonban ezt már saját elképzelés szerint lehet megvalósítani. A házban villany van bevezetve, az udvaron pedig 3 db kút található. A villany által az esetleges fűtés is megoldható klíma beépítésével, illetve kandalló beépítésével megoldott lehet. A házhoz garázs is tartozik, mely akár + 1 szoba funkcióját is elláthatja. Az ingatlan jelenleg nem lakott, 3 tulajdonosa van, egyetértés van az eladási szándékot illetően. Az ingatlan 11631 nm, mely alkalmas gazdálkodásra, illetve bármilyen pályázati célnak is megfelel, ezt támasztja alá, hogy az ingatlan szomszédságában szintén pályázat útján működtetett hűtőház van. A telek hátsó része jelenleg bérbe van adva művelésre, azonban ez megegyezés szerint bármikor felmondható. A telek az Oláhréti tó közelében van, megközelíthető Rozsrét és Császárszállás felől is. Előtte murvás út van. Az ivóvíz az utca elején - nem messze a háztól- található, jelenleg a fúrt kútról van megoldva a vízellátás. Amennyiben felkeltette érdeklődését a hírdetésem, keressen!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanykomfort nélküligarázskert

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lecza Edit Pinke Edina e.v. Az iroda összes hirdetése
+36 70 942 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lecza Edit Pinke Edina e.v. Az iroda összes hirdetése
+36 70 942 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY