Eladó ház Lukácsháza 16 nm
Eladó ház Lukácsháza 16 nm
Eladó ház Lukácsháza 16 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8155572
Referenciaszám: T037975
Frissítve: 3 napja

Lukácsháza eladó egyéb ház 1 szobás: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
618 750 Ft/m²
16 m²
Alapterület
1829 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel Lukácsháza gyöngyszemét, a Csömötei hegyen megbújó hangulatos borospincét! Üde szőlőfürtök és gyönyörű tájak ölelésében kínálunk eladásra egy 20 nm-es, autentikus boros pincét egy 1829 nm-es zártkert, gondosan karbantartott gyümölcsfákkal, ribizlivel és szőlőlugasokkal. A pince felújított, villany az épületben, víz a telken belül rendelkezésre áll. Megközelítése aszfaltos úton, rövid szakaszon murván. Tökéletes választás borkedvelőknek és természetbarátoknak. Ne hagyja ki, lépjen kapcsolatba velünk még ma, és tegye meg az első lépést álmai borospincéje felé! Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY