Eladó ház Hévíz 138 nm
Eladó ház Hévíz 138 nm
Eladó ház Hévíz 138 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8017771
Referenciaszám: NY011628
Frissítve: 3 napja

Hévíz eladó egyéb ház 3 szobás: 73 millió Ft

73 millió Ft
528 986 Ft/m²
138 m²
Alapterület
1672 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 238 695 Ft
Második évtől
308 486 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hévíz egregyi városrészében kínálom megvételre ezt a jó állapotú nyaralót, telekkönyvi besorolása: kivett zártkerti művelés alól kivett terület, gazdasági épület. Az épületet tágas, világos terek jellemzik, az első szinten lévő szobából, a szuterénben lévő nappaliból és a teraszról csodaszép panoráma tárul elénk a Keszthelyi-hegység irányába. 1 672 négyzetméteres telek tartozik az ingatlanhoz, gyümölcsfákkal, veteményezésre kiválóan alkalmas területtel. Az épületben az első szinten szoba, konyha-étkező, fürdőszoba-Wc helyiségek találhatóak, a szuterénben 2 szoba, hatalmas nappali-konyha-étkező, fürdőszoba-Wc, közlekedő, külön Wc-kézmosó, illetve még egy zuhanyzó helyiség. A nappaliból egy keleti irányba néző, 20 négyzetméteres teraszra jutunk. A két szintnek külön-külön bejárata van, így akár két generáció együttélésére is alkalmas lehet az ingatlan. Különálló épületként nyári konyha is van (vízzel, villannyal), illetve a pinceszinten egy 22 négyzetméteres pince/tároló. Az épület hőszigetelt fa nyílászárókkal rendelkezik, a nappali az elmúlt évben 4 cm külső falszigetelést kapott, illetve a födém is szigetelve van 8 cm vastagságban. Az otthon melegét jelenleg vízteres cserépkályha és 2 db 3,5 kW-os klíma biztosítja, de a gázközmű is közvetlenül az utcáról elérhető. A nyaraló két útról is egész évben jól megközelíthető, forgalomtól mentes utcában található, tehermentes, egy helyrajzi számon nyilvántartott. Nem tartozik a földforgalmi törvény hatálya alá (nem kell kifüggeszteni az adásvételi szerződést). Az ingatlan tökéletes választás lehet turisztikai célból vállalkozóknak, befektetőknek, hétvégi házként, nyaralóként vagy akár állandó lakhatásra is! Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1995
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irimi Barbara Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irimi Barbara Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY