Eladó ház Hegymagas 62 nm
Eladó ház Hegymagas 62 nm
Eladó ház Hegymagas 62 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8130513
Referenciaszám: NY011787
Frissítve: 3 napja

Hegymagas eladó egyéb ház 2 szobás: 98 millió Ft

98 millió Ft
1 580 645 Ft/m²
62 m²
Alapterület
1791 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 320 439 Ft
Második évtől
414 131 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hegymagason, 1791 nm-es parkosított kertben várja új lakóit ez a több mint 100 éves, felújított pince-présház. Gondos gazdái igazi családi otthont varázsoltak belőle, télen is remekül használható, fűtéséről a kandalló mellett, hűtő-fűtő klímák is gondoskodnak. A kert igazi gyerek paradicsom, ahol minden adott a minőségi időtöltéshez. A téglalap alakú telek közepén helyezkedik el az épület, és csak egy közeli szomszédja van. Az alsó szinten találunk egy konyha-étkező-nappalit, egy fürdőszobát, és egy hálószobát, mely közvetlen terasz kapcsolatos, míg a tetőtérben egy-légterű szoba lett kialakítva. A 15nm-es borospince a nappali alatt húzódik, külső bejáraton át közelíthető meg. Az ingatlan víz, villany közművekkel rendelkezik, meleg víz ellátását villany bojler adja, melyre a napelem is rásegít, ha szükséges. Télen-nyáron könnyen megközelíthető, szinte végig aszfaltos út vezet az épületig, az utolsó 50méter könnyen járható murvás út. A kertben gyümölcsfák, egy hatalmas cseresznyefa, füge és pár sor szőlő is található, minden pontjáról lélegzetelállító tanúhegyes, és balatoni örök panorámában gyönyörködhetünk! Ajánlom családok, és család tervezés előtt álló párok számára ugyanúgy, mint befektetési céllal azok számára, akik szálláshely üzemeltetéssel kívánnak foglalkozni. Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné azt megtekinteni, keressen a megadott elérhetőségek egyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1900
Terasz:
28 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csöndes-Trompos Klaudia Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csöndes-Trompos Klaudia Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY