Eladó ház Gárdony, Agárd 48 nm
Eladó ház Gárdony, Agárd 48 nm
Eladó ház Gárdony, Agárd 48 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8143373
Referenciaszám: NY011815
Frissítve: 1 napja

Gárdony eladó egyéb ház 3 szobás: 47,9 millió Ft

47,9 millió Ft
997 917 Ft/m²
48 m²
Alapterület
231 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 156 623 Ft
Második évtől
202 417 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Amennyiben egy kis lakható házat keres… Nem szeretne felújítani, csak beköltözni Vagy egy nyaraló kell a tóhoz közel…, akár befektetésnek Ne keressen tovább, ezt tényleg érdemes megnézni!! Agárdon, a központ közelében, a fő út mellett, 231 m2-es telken, műszakilag FELÚJÍTOTT, 3 szobás, 48m2-es hétvégi ház, zárt FEDETT TERASSZAL, gondozott GYÖNYÖRŰ KERTTEL, kerti grillel, nyári konyhával, autóbeállóval, igény esetén bútorokkal, tárolóval eladó. Az utcáról a hangulatos kerten keresztül érünk a nagy fedett teraszra. Innen léphetünk be a konyhába, amelyből egy szoba nyílik, ebből nyílik egy külön wc, egy fürdőszoba és a két hálószoba. A ház mögött kialakítottak egy kis nyári konyhát és egy szerszámos tárolót. A ház beton sávalapra, tégla falazóblokkból, tégla válaszfalakkal, épült. Egy éve, a vezetékes szennyvízhálózatra rákötötték az épületet! A tulajdonos 5 éve teljeskörű felújítást végzett. A ház körbe 5cm hőszigetelést kapott, a teljes villamos rendszer, és vízvezetékek cserélve lettek. Új ácsolt tetőszerkezet készült, cserepes lemez borítással, a födémre 10cm hőszigetelést helyeztek el. A régi fa nyílászárók, új műanyag hőszigetelt üvegezésű ablakokra lettek cserélve. A beltéri ajtókat, a burkolatokat és a konyhabútort is kicserélték! A melegvizet villanybojler szolgáltatja. A szobákban laminált padló a többi helyiségben járólap burkolatok találhatóak. A Környék családi házas övezet, központhoz, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. A helyi buszjárat, vasútállomás, távolsági buszjárat megállója 2 -20 percre található. Kocsival a 70-es útról megközelíthető.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1975
Terasz:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth László Otthon Centrum - Székesfehérvár - Piac tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth László Otthon Centrum - Székesfehérvár - Piac tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY