Eladó ház Fehérvárcsurgó 40 nm
Eladó ház Fehérvárcsurgó 40 nm
Eladó ház Fehérvárcsurgó 40 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8160028
Referenciaszám: NY011855
Frissítve: 1 napja

Fehérvárcsurgó eladó egyéb ház 2 szobás: 25,5 millió Ft

25,5 millió Ft
637 500 Ft/m²
40 m²
Alapterület
383 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 83 380 Ft
Második évtől
107 759 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy kiváló állapotban lévő szigetelt faházat, Fejér vármegyében Fehérvárcsurgón. Az ingatlan 40 nm alapterületű, egy nappalival, konyha-étkezővel, fürdőszobával és egy tetőtéri hálószobával rendelkezik, amelyben lehetőség van két szoba kialakítására. Az faház állapota kiváló, belső terei tágasak és világosak. A fűtést elektromos villanyfűtés biztosítja. A telek mérete 383 nm, így elegendő hely áll rendelkezésre a kertészkedéshez, vagy akár egy kis medence építéséhez is. A házikó bővíthető és egy 3 m2-es tároló is tartozik hozzá. Az ingatlan csendes és biztonságos környéken található, ideális választás azoknak, akik szeretnének elszakadni a város zajától és élvezni csodálatos környéket. A közlekedés is kiváló, a településen több buszjárat is közlekedik, így könnyedén elérhetőek a környékbeli városok és falvak. A benzinkút egy ugrásra, a központ autóval 4 percre, gyalogosan 15 percre található. A fehérvárcsurgói víztározó (horgász tó) 700 méterre található, ahol lehet horgászni és piknikezni. A környékbeli erdők és hegyek pedig remek lehetőséget biztosítanak a kirándulásra és a túrázásra. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. Ha bővebb információra van szüksége az ingatlanról, vagy kérdése van az eladásról, kérjük, keressen minket bizalommal. Tisztelettel várjuk a leendő új lakót, ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget. Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Traubert Pál Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Traubert Pál Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY