Eladó ház Badacsonytördemic 40 nm
Eladó ház Badacsonytördemic 40 nm
Eladó ház Badacsonytördemic 40 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8125172
Referenciaszám: NY011776
Frissítve: 1 napja

Badacsonytördemic eladó egyéb ház 1 szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
1 225 000 Ft/m²
40 m²
Alapterület
2797 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Badacsonytördemicen kínáljuk megvételre ezt a jó állapotú kis pince-présházat bámulatos balatoni, szigligeti, szent györgy-hegyi és badacsonyi panorámával. A külterületi telek teraszos, 2797 nm-es, tulajdoni lapon szőlő, gazdasági épület. A Bujdosók lépcsője alatt egy úttal található terület végig aszfaltos, végül kb. 70 méteren murvás úton könnyen megközelíthető. A boltíves, száraz kőpince alapterülete 24 nm, ugyanekkora a bruttó alapterülete a tetőtéri, lambériás lakrésznek is. A lakószint egy nagy és két kisebb helyiségből áll. Villany bevezetve, víz ciszternából megoldott. A ház melletti és mögötti teraszról is már csodás a balatoni panoráma, de a telek közepéről és tetejéről elképesztő a 360 fokos balatoni-tanúhegyi kilátás és a badacsonyi bazaltorgonák közelsége. A strand, a tördemic-lábdihegyi kikötő is jól látszik, és 20 perc gyalog távra található. Számos neves és családi pincészet van sétatávra, kirándulási lehetőségekben pedig abszolút bővelkedik a hegy. Badacsonytördemic a Badacsony északnyugati oldalán, a 71-es főút mentén, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén fekszik. Központján áthalad a részben macskaköves „Római út”. Egyik oldalán a hangulatos, zegzugos utcácskák lefutnak a Balatonig, míg másik oldalán a magasba törnek fel a Badacsony szoknyáján. A bor és bazalt bölcsőjeként ismert település számos kikapcsolódási lehetőséggel, bor és gasztro célponttal rendelkezik. Ha egy emberi léptékű nyaralót keres békés környezetben, és szeretné a Balaton türkiz kékjét és a csodás naplementéket élvezni nap, mint nap, ez az ingatlan tökéletes választás. Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Katalin Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Katalin Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY