Eladó ház Badacsonytomaj 25 nm
Eladó ház Badacsonytomaj 25 nm
Eladó ház Badacsonytomaj 25 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8121519
Referenciaszám: NY011760
Frissítve: 8 napja

Badacsonytomaj eladó egyéb ház 1 szobás: 26,5 millió Ft

26,5 millió Ft
1 060 000 Ft/m²
25 m²
Alapterület
2130 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 649 Ft
Második évtől
111 985 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Badacsony-hegy és a Gulács között találjuk, az amúgy Badacsonytomajhoz tartozó kis üdülőrészt, mely a Csángó nevet kapta, a közelben található Eszterházy Csángó-pince után. Itt vált eladóvá ez a saroktelken fekvő, folyamatosan karbantartott kis nyaraló, melynek összesen 1 szomszédja van. Az ingatlan egy amúgy "osztatlan közös" terület Szőlő besorolású része, amely 2130 négyzetméterével mégiscsak egy kerítéssel leválasztott, saját használatú terület! (A tulajdonostárs is a saját területét használja, azt leválasztotta, kettejük között nincsen átjárás!) Az így egyértelműen behatárolt kertben inkább csonthéjas termésű fák, szilvafa és gyep van kialakítva a hétvégék legkényelmesebb eltöltéséhez. A nyaraló egy könnyűszerkezetes, földszintes kis faház , amelyben fürdőszoba, kis tetőtéri hálószoba és egy nappali-étkező lett kialakítva, mintegy 25 nm-en. Az ingatlanhoz aszfaltos, az utolsó pár száz méteren föld út vezet, villany van, fűteni elektromos panellel vagy klímával lehetne. Víz ellátását a ház mögött elhelyezett 1 m3-es tartályok biztosítják, melybe időszakosan ivóvizet hozatnak a faluból, és házi vízművel kerül a házba. Ajánlom mindazoknak, akik csodálatos természeti környezetben nyaralnának, karnyújtásnyira a kedvelt bicikli-, és túraútvonalakhoz, egy nyugodt, barátságos helyen!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csöndes-Trompos Klaudia Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csöndes-Trompos Klaudia Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY