Eladó lakás Vác, Deákvár, Rigó 56 nm
Eladó lakás Vác, Deákvár, Rigó 56 nm
Eladó lakás Vác, Deákvár, Rigó 56 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8041372
Feltöltve: 3 hónapja

Vác eladó csúsztatott zsalus lakás 2 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
801 786 Ft/m²
56 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyugalom a kertváros peremén! A Dunakanyar szívében, Vácott kínálunk eladásra egy csodás kis otthont. A város kertvárosi peremén eladó egy 56 m2-es, erkélyes, felújított, CSERÉPKÁLYHÁS lakás. Az ingatlan egy 4 szintes társasház 1. emeletén helyezkedik el. A lakásba lépve egy hosszabb közlekedő helyezkedik el, melyből nyílik egy külön kis wc, egy konyha (beépített konyhaszekrénnyel, elektromos sütő- és főzőlap, elszívó), egy fürdőszoba (beépített szekrény, kád) és egy nagy nappali. A 2. szoba (háló) és az erkély a nappaliból érhető el. A lakás csúsztatott zsalus kivitelezéssel épült, 5 éve egy teljes körű felújításon esett át. Komplett nyílás záró csere (műanyag), hideg és meleg burkolat csere minden helyiségben, az összes víz és villanyvezeték cseréje az egész lakásban, bejárati ajtó csere - teljes generál. A lakás nagyon világos a hatalmas ablakoknak köszönhetően, melyeken új redőnyök biztosítják a sötétítés lehetőségét. Az erkély faburkolatú, mediterrán hangulatú oázis. Az ingatlanhoz tartozik egy saját 6 m2-es tároló is. A lakásban nincs gáz bekötve, a fűtést a cserépkályha és egy hűtő-fűtő klíma biztosítja (a konyhában és a fürdőben +1-1 fűtő inverter került elhelyezésre), így a rezsije meglehetősen alacsony. A lakóközösség rendkívül jó, csendes. Parkolás a ház előtti saját parkolóban lehetséges. Az ingatlan elhelyezkedése nagyon kedvező, a háztömb mögött egy igényes, fákkal árnyékolt park van, melyen gyerekjátszótér és zárt foci pálya is megtalálható. 10 perc sétára elérhető iskola, óvoda, gyógyszertár, posta, kisbolt, Lidl, kutyafuttató. Az ingatlan TEHERMENTES!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Cserépkályha
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornavilágoserkélybeépített konyhabútorbeépített szekrénygépesítettalacsony közös költséghőszigeteltkaputelefonklímaparkettásredőnyakadálymentesítettszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 211 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 211 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY