Eladó lakás Szolnok, Belváros 82 nm
Eladó lakás Szolnok, Belváros 82 nm
Eladó lakás Szolnok, Belváros 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8167552
Referenciaszám: M282490
Frissítve: 3 napja

Szolnok eladó csúsztatott zsalus lakás 3 szobás: 52 millió Ft

52 millió Ft
634 147 Ft/m²
82 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Szolnok belvárosában, csak az OTP Ingatlanpont kínálatában egy 82 nm-es modern, felújított lakás. Az ingatlan jellemzői: tágas előszoba és közlekedő, 3 szoba, beépített és gépesített konyha. A fürdőszoba és WC külön helyiségben található. Az erkély WPC burkolatot kapott. A lakás melegéről fali kazán és légkondicionáló berendezés gondoskodik. Az új prémium minőségű konyhabútor és beépített gépek (mikró, sütő, főzőlap, mosogatógép, hűtő) a vételár részét képezik és szinte használva sem voltak, mert a felújítást követően elköltöztek. A negyedik emeleten található, lift az épületben nincs. CSOK plusz -ra alkalmas, akár 3 vagy több gyermek esetén is. Parkolás a társasház körül ingyenes! 2022-ben műszakilag és esztétikailag is teljesen felújították. Ide csak költözni kell! Az egész ingatlant a világos letisztult terek jellemzik. A berendezés estleges megállapodás részét képezi. A társasház külső falai szigeteltek, szép rendezett állapotú lépcsőházzal, csendes lakóközösséggel. A vásárlás finanszírozásában az OTP CSOK PLUSSZ vagy kedvező hitelkonstrukcióival áll rendelkezésére, használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Teljes körű jogi ügyintézés az adás vételnél. Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon! Amennyiben eladná ingatlanát vagy vásárolna, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1988
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bozsó-Berényi Andrea Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 887 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bozsó-Berényi Andrea Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 887 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY