Eladó lakás Nagykanizsa 56 nm
Eladó lakás Nagykanizsa 56 nm
Eladó lakás Nagykanizsa 56 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8160012
Referenciaszám: H487072
Feltöltve: 10 napja

Nagykanizsa eladó csúsztatott zsalus lakás 3 szobás: 22,5 millió Ft

22,5 millió Ft
401 786 Ft/m²
56 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fiatal felnőttek figyelem! Nagykanizsa Keleti Városrészében tehermentes, világos és csendes környezetben található az általunk értékesített lakás. Az ingatlan 56 nm-es alapterülettel rendelkezik, 3 szobával és 1 fürdőszobával, külön WC-vel, konyhával, közlekedővel. Az ingatlan állapota átlagos, egyedi ízlés szerint alakítható, a fűtés házközponti és egyedi méréssel rendelkezik. Az ingatlan környékének ellátottsága kiváló, az autóval közlekedők számára a Városkapu körút könnyen elérhető. A tömegközlekedési lehetőségek is rendelkezésre állnak, így az ingatlan könnyen megközelíthető. A környék csendes és biztonságos, ideális otthon a fiatal felnőttek számára. Az ingatlan bemutatása mellett szeretnénk kiemelni a környék adottságait is. A környék kiváló ellátottsággal rendelkezik, a közeli boltok és szolgáltatások mindössze pár perces sétára találhatóak. A környék csendes és biztonságos, ideális otthon a fiatal felnőttek számára. Ha kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, ha bármilyen kérdésük merülne fel. Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béli Mónika Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béli Mónika Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY