Eladó lakás Budapest XX. kerület 67 nm
Eladó lakás Budapest XX. kerület 67 nm
Eladó lakás Budapest XX. kerület 67 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8178666
Referenciaszám: HK-4692363-4692363
Frissítve: ma

Budapest XX. kerület eladó csúsztatott zsalus lakás 3 szobás: 58,2 millió Ft

58,2 millió Ft
868 657 Ft/m²
67 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
7. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 190 302 Ft
Második évtől
245 943 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FELÚJÍTOTT, SZÉP ÁLLAPOTÚ LAKÁS A 20. KERÜLET KEDVELT RÉSZÉN, SZÉP PARKOS KÖRNYEZETBEN! Eladó a XX.. kerület kedvelt részén, gyönyörű parkos környezetben, 10 emeletes csúsztatott zsalus épületben (szigetelt, liftes), 7. emeleti, felújított, nagyon szép állapotú, 67 nm-es, 3 szobás lakás, erkélyes lakás! Az ingatlan valóban szép állapotú, az alábbi felújításokon esett át: -Elektromos vezetékhálózat cseréje (Réz vezetékek az egész lakásban, 32 A-re bővítve a hálózat, új biztosíték tábla FI relével ellátva) -Laminált parketta cseréje az összes szobában (vízálló) -A külső nyílászárókat korszerű műanyagra cserélték (Redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva) -Megtörtént a fürdőszoba felújítása (Épített zuhanyzó, Új szaniterek, csaptelepek, burkolat, Ravak zuhanykabin - Összes vízvezeték és csatorna cseréje) -Régi beépített szekrények helyére új szekrények lettek beépítve -Bejárati ajtó és belső nyílászárók cserélve lettek (Egyedi gyártású fa ajtók és több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó. -Tisztasági festés a teljes lakásban. -A régi világítótesteket új energiatakarékos LED-es lámpákra cserélték. -Két db inverteres (hűtő-fűtő) Gree klíma lett felszerelve -Víz bevezetése a kamrába (Ezáltal Mosógép és szárítógép át lett helyezve ebbe a helyiségbe) A napfényes DK-i fekvésű lakás elosztása kiváló (képek között megtalálható az alaprajz): -Előszoba + Közlekedő -Nappali + 2 db szoba -Fürdőszoba -WC -Konyha -Kamra -Tároló -Erkély (7 nm) Az ingatlan fűtéséről a távhő gondoskodik, a fűtőtestek egyedi hőmennyiségmérővel vannak ellátva. A közös költség: 10.500 Ft, amely a felújítási alapot már tartalmazza. Az épület szépen karbantartott, a homlokzat és tető szigetelése megtörtént, a lakóközösséget kulturált, környezetükre igényes emberek alkotják. A közelben mindent megtalálunk, ami a hétköznapokhoz szükséges: óvodák, iskolák, számos bevásárlási lehetőség, orvosi rendelők, gyógyszertárak stb. Kérdésekkel és megtekintéssel kapcsolatban keressenek bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűbútorozottalacsony közös költségvízóráshőszigeteltliftkaputelefonklímaparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Olivér Fórizs Olivér Az iroda összes hirdetése
+36 30 512 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Olivér Fórizs Olivér Az iroda összes hirdetése
+36 30 512 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY