Eladó lakás Budapest XIX. kerület 68 nm
Eladó lakás Budapest XIX. kerület 68 nm
Eladó lakás Budapest XIX. kerület 68 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8159968
Referenciaszám: M281872
Frissítve: 1 napja

Budapest XIX. kerület eladó csúsztatott zsalus lakás 2+1 fél szobás: 53,5 millió Ft

53,5 millió Ft
786 765 Ft/m²
68 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 934 Ft
Második évtől
226 082 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**Eladó kiváló lakás Üllői úthoz közel, csendes zöldövezetben** Eladásra kínálunk egy 68 négyzetméteres, 2,5 szobás + gardróbszobás, nagykonyhás, 16 cm szigetelt társasházi lakást. Az ingatlan központi helyen, a 10. kerületben, az Üllői úthoz közel, de egy csendes park mellett található. A lakás félemeletenként helyezkedik el, így nincs közvetlen szomszéd, bár a lakóközösség nagyon jó. **Lakás jellemzői:** - Körbejárható, világos elrendezés, a nappali és a gardróbszoba egybenyitásával tágas, napfényes tér alakult ki, de igény szerint újra visszaállítható. - Szobák laminált padlósak, a többi helyiség járólapos. - Egyedi mérőórás, szabályozható távfűtés, kiváló szigetelés, télen is kellemes meleg, nyáron alig szükséges klíma (hűtő-fűtő). - Szúnyoghálós redőnyök fokozzák a komfortot. - Nagyméretű konyha, ahol az egész család együtt étkezhet, valamint polcos spejz a tároláshoz. **Elhelyezkedés és környezet:** - Kisgyermekesek számára ideális a közeli óvodák, bölcsőde, felújított játszótér, kosárlabdapálya és parkok miatt. - Spar, Lidl, orvosi rendelő, pékségek, patika, piac mind sétatávolságra. - Kiváló közlekedés: 50-es villamos megálló 200 méterre az M3 metró Határ úti állomása felé, valamint 93-as és 136-os buszmegállók Kőbánya-Kispest felé. **További előnyök:** - Saját zárható, rácsos pincerész babakocsi és biciklik tárolására. - Könnyű kijutás a parkosított utcára, ahol mindig van ingyenes parkoló. - Közös költség: 18.000 Ft, amely tartalmazza a szemétszállítást, biztosítást, lépcsőház takarítást, gondnoki és társasházkezelői díjat, valamint a felújítási alapot. - Vízórákkal felszerelt lakás. - Otthoni munkavégzéshez gyors optikai kábeles internet és vonalas telefon is elérhető. További információkért és megtekintésért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lu Yanan Budapest VIII. kerület Nap utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 385 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lu Yanan Budapest VIII. kerület Nap utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 385 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY