Eladó lakás Budapest IX. kerület, József Attila lakótelep 50 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, József Attila lakótelep 50 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, József Attila lakótelep 50 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8165441
Referenciaszám: HK-4683279-4683279
Frissítve: ma

Budapest IX. kerület eladó csúsztatott zsalus lakás 3 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
1 098 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 511 Ft
Második évtől
231 998 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT ÉS ÁTALAKÍTOTT LAKÁS AZ M3-AS METRÓTÓL 5 PERCRE! Eladó a közkedvelt József Attila lakótelepen, a Pöttyös utcában, 2-3 perc sétára az M3-as metró vonalától, 4 szintes téglaépületben, 1. emeleti, felújított, szép állapotú, 50 nm-es, 3 szobás, légkondicionált, erkélyes lakás! Az ingatlan igazi kuriózumnak számít a lakótelepen, hiszen összesen 6 db lakás található hasonló elosztással. Az ingatlan 2008-ban teljes körű felújításon esett át, amely során: -Megtörtént a teljes villany-vízvezeték hálózat cseréje -Az összes ablakot műanyag-redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott ablakra cserélték, továbbá új belső fa nyílászárókat szereltek fel. -Összes burkolatot cserélték: Az étkező / konyha / vizes helyiségek hideg burkolattal, még a nappali egy része és a szobák laminált parkettával burkoltak. -Új konyhabútor került beszerelésre beépített sütővel, főzőlappal és szagelszívóval. -Teljes mértékben átalakították a belső tereket, így az ingatlan tényleg szuper elosztással rendelkezik: -Előszoba -Nappali + Étkező -Tágas konyha -Zuhanyzós fürdőszoba -WC -2 db külön nyíló szoba -Erkély, amely mindkét szobából megközelíthető! Az ingatlan fűtèsèről ès melegvíz ellàtàsàról kondenzàciós cirkó kèszülèk gondoskodik, amely 1 ève lett kialakítva (Kèmènybèlelèssel, engedèlyekkel). A fűtès költsège 10.000 FT/Hó (àtalàny), a közös költsèg 9.000Ft /Hó. A társasház anyagi helyzete rendezett, a lépcsőház tisztasági festése 2021-ben történt, a villanyvezeték hálózat 2022-ben lett cserélve. 2023 tavaszán pedig a lèpcsőhàzban talàlható nyílàszàrókat cserèltèk műanyagra. A lakóközösséget barátságos, összetartó, környezetükre igényes emberek alkotják! -Az ingatlan központi elhelyezkedésének köszönhetően mindent megtalálunk a közelben: iskolák, bölcsődék, óvodák, játszóterek, sportpálya, orvosi rendelő, Lidl, Spar, Aldi és egyéb üzletek. Az M3-as metró Pöttyös utcai állomása 5 perc sétával elérhető, melynek köszönhetően a város bármelyik része könnyen és gyorsan megközelíthető. Parkolás az utcán lehetséges, bejelentett lakcím esetében 2-3.000 Ft / Év Keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűalacsony közös költségvízóráskaputelefonklímaparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Olivér Wekerle Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 512 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Olivér Wekerle Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 512 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY