Eladó ház Zsámbok 92 nm
Eladó ház Zsámbok 92 nm
Eladó ház Zsámbok 92 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8108705
Referenciaszám: H339933
Frissítve: 3 napja

Zsámbok eladó családi ház 3 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
342 105 Ft/m²
92 m²
Alapterület
1504 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 97 767 Ft
Második évtől
126 352 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Ha első házvásárlás előtt állsz, vagy egy befektetési lehetőséget keresel, akkor ezt az ingatlant neked találták ki! A Pest megyei Zsámbokon, a csendes kertvárosban, a Deák Ferenc utcában található ez a 88 nm-es, 3 szobás, lakóingatlan, amely egy 1504 nm-es telken helyezkedik el. Az ingatlan stabil szerkezeti állapotú, könnyen modernizálható, és alakítható. A gázkonvektorok mellett kandalló is található a ház központi részén, így ezzel is befűthető a ház. A ház alatt fűtött pince található, mely lakrésznek is kialakítható. Az udvaron kb. 20m3 melléképület található. A környék csendes és biztonságos, így a nyugodt életet keresőknek tökéletes választás lehet. A közlekedési lehetőségek is megfelelőek, hiszen a városközpont könnyen elérhető akár autóval, akár tömegközlekedéssel. Ha szeretnél egy olyan ingatlant, amely egy csendes környéken, a természet közelségében található, akkor ez az ingatlan neked való! Ha bármilyen kérdésed van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz, keress minket bizalommal! Intor Ingatlan – Otthont biztonságban! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Irodánk rendelkezésére áll az értékesítés első lépésétől, egészen az utolsóig. Amennyiben valamelyik ingatlanunkat jelenlegi ingatlanja értékesítése után kívánja megvásárolni, vagy egy megbízható irodával kívánna együttműködni, amely teljeskörű ügyintézést biztosít, megfizethető áron, forduljon hozzánk bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállósaját parkológarázspincebútorozottkandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Salétros Dániel Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 661 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Salétros Dániel Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 661 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY