Eladó ház Zsámbék, Bicskei utca 185 nm
Eladó ház Zsámbék, Bicskei utca 185 nm
Eladó ház Zsámbék, Bicskei utca 185 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7753049
Referenciaszám: 1100_hi
Frissítve: 2 hónapja

Zsámbék eladó családi ház 7 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
459 459 Ft/m²
185 m²
Alapterület
997 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Önálló családi ház Zsámbék központi részén eladó. A részben alápincézett tetőtér beépítéses új családi ház az 1990-es évek közepén épült téglából oldalhatáros elhelyezkedéssel. Az utcafronti homlokzatból nem is látszik, hogy a délnyugati homlokzat tornácos jellegű és nagyon hangulatos. A tulajdonosok az évek során folyamatosan karbantartották és a hasznos alapterületet a meglévő garázs átalakításával kibővítették így jelenleg a földszint lakható hasznos területe: 130 nm. Az alábbi helyiségekből áll: két konyha, két étkező, két fürdőszoba két nappali- a hátsó nappaliból van lejárat a boltíves pincébe-míg az első nappaliból feljárat az emeletre, mely egyben a tetőtér. A fsz. úgy lett kialakítva, hogy akár két generáció együtt de mégis külön lakhatásra is alkalmas, illetve a jogszabályoknak megfelelően tovább is bővíthető a tetőtér folytatólagos beépítésével. Az emeleten három szoba és egy lakóelőtér került kialakításra és egy zuhanyzós fürdőszoba. Az emelet hasznos lakható területe: 54 nm. Fontos rezsi szempontjából, hogy két generációs azaz két lakóegységes, így összekötözésnél ez figyelembe vehető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1994
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosétkezőkamragardróbteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vécsey Melinda Huber Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vécsey Melinda Huber Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY