Eladó ház Zalaszentjakab 100 nm
Eladó ház Zalaszentjakab 100 nm
Eladó ház Zalaszentjakab 100 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7995439
Referenciaszám: mmingatlanok@gmail.com
Feltöltve: 3 hónapja

Zalaszentjakab eladó családi ház 2+1 fél szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
199 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1800 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalakarostól 8 km-re Zalaszentjakabon eladóvá vált egy 3 szobás családi ház! CsokPlusz igényelhető! Az épület egy belterületi, közművesített 1800 m2-es telken helyezkedik el. Az épület az 1990-es években épült, 100 m2 hasznos alapterületű. Az ingatlanba egy tágas nappalin keresztül jutunk be. Keleti fekvésű a konyha-étkező, egyik hálószoba, nyugati tájolású a szülői háló, a kis szoba és a kazánház. A kamra, fürdőszoba, WC ablaka északra nyílik. A ház mögött garázs épült, melyből a kazánházon keresztül megközelíthető a lakótér. Az épület jelenleg lakott, a fürdőszoba felújított. A ház padozata nagyrészt hidegburkolatot kapott, kettő szoba laminált parkettával ellátott. A fűtést vegyes tüzelésű kazán biztosítja, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A családi ház tehermentes, tisztasági festés után költözhető. A településen a gáz bevezetése tervezés alatt, a csatornarendszer nincs kiépítve. A telek nagyságából adódóan nagyobb konyhakert kialakítására illetve kisebb haszonállatok tartására alkalmas. A telek végében akác lett telepítve, gondolva a jövő tűzifa ellátására. Jöjjön, tekintsük meg együtt ezt a többgyermekes családok számára lehetőségeket rejtő családi házat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 271 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 271 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY