Eladó ház Zalaszentbalázs 79 nm
Eladó ház Zalaszentbalázs 79 nm
Eladó ház Zalaszentbalázs 79 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8167486
Referenciaszám: H486154-4681161
Feltöltve: 3 napja

Zalaszentbalázs eladó családi ház 3 szobás: 14,8 millió Ft

14,8 millió Ft
187 342 Ft/m²
79 m²
Alapterület
1281 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 48 393 Ft
Második évtől
62 542 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Természetkedvelők figyelem! Ha egy igazán nyugodt és csendes helyen szeretnének élni, akkor ez az ingatlan Önöknek való! A felújításra váró házunk Zala vármegyében, Zalaszentbalázson található, a főúttól távolabb, egy csendes utcában és a szomszédok kellő távolságra vannak. Az ingatlan 75 nm alapterületű és egy 1281 nm méretű belterületi telken helyezkedik el. A telken számos tároló és egy közel 40 m2 -es gazdasági épület is található. A házban 3 szoba és 1 fürdőszoba található, a fűtésről pedig cserépkályha gondoskodik. Az ingatlan zöldre néző panorámás kilátással rendelkezik, A csendes környezet és a nyugodt környék biztosítja, hogy itt mindenki otthon érezze magát. A saroktelken elhelyezkedő épület, számos lehetőségeket biztosít az új tulajdonos számára. Ha szeretne kiszabadulni a városi mókuskerekből, nyugalmat és friss levegőt szeretne, itt megteheti elérhető áron, jól megközelíthető helyen! Állandó lakhatásra de akár hétvégiháznak is ideális választás. Zalaszentbalázs, Nagykanizsától 15 km távolságra található, a Zalaegerszegre vezető 74-es út két oldalán terül el. A település óvoda, általános iskola, termelői piac, élelmiszer boltok, posta, orvosi rendelő, különböző szolgáltatások megtalálhatók és a buszközlekedés is gyakori a város irányába. A község és környéke rengeteg természeti adottságot rejt, gazdag növény- és állatvilággal teli erdővel, hegyi szőlőbirtokokkal csodálatos kilátással, horgásztóval igazi paradicsom az ide költözőknek és az ide látogatóknak egyaránt. Ha kérdése van az ingatlanunkkal kapcsolatban, akkor keressen minket bizalommal! Az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb számunkra, és minden kérdésre szívesen válaszolunk. Ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béli Mónika OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béli Mónika OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY