Eladó ház Zalaszentbalázs 87 nm
Eladó ház Zalaszentbalázs 87 nm
Eladó ház Zalaszentbalázs 87 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8142492
Referenciaszám: 169204
Frissítve: 2 napja

Zalaszentbalázs eladó családi ház 2 szobás: 10,9 millió Ft

10,9 millió Ft
8 812 Ft/m²
87 m²
Alapterület
1237 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 35 641 Ft
Második évtől
46 062 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169204 hivatkozási számú zalaszentbalázsi családi ház. Eladásra kínálunk egy kétszobás családi házat Zalaszentbalázson, közvetlenül a 74-es főút mentén. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, Nagykanizsától mindössze 18 km-re, Zalaegerszegtől pedig 30 km-re található. Az ingatlan tömegközlekedéssel és közúton is könnyedén megközelíthető, a legközelebbi autóbuszmegálló mindössze 500 méterre van. A környéken minden szükséges infrastruktúra megtalálható: iskola, óvoda, posta, élelmiszerüzlet és gyógyszertár mind rövid sétatávolságra. A ház állapota lakható, de modernizálásra szorul, így remek lehetőséget nyújt azok számára, akik saját igényeik szerint szeretnék kialakítani új otthonukat. Az ingatlan víz- és villanyhálózattal ellátott, a gáz az utcában található, a csatornahálózatra pedig már rákötötték. A ház fűtése fatüzelésű kályhával megoldott. Az ingatlan főbb jellemzői: - Alapterület: 87 négyzetméter - Elrendezés: 2 szoba, előszoba, tágas konyha, fürdőszoba és kamra - Terasz: Napfényes, nyitott terasz, ideális pihenésre és családi összejövetelekre - Szerkezet: Tégla falazat, cserépfedésű tető Kert és udvar: - Telekméret: 1237 négyzetméter - Kert: Rendezett és könnyen karbantartható udvar - Tároló: Az udvaron található tároló helyiség, amely további raktározási lehetőségeket biztosít  A ház   személyre szabható az Ön ízlése szerint,megfelelő hétvégi háznak vagy lakóháznak egyaránt. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalaszentbalázsi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169204 Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 93 520 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 93 520 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY