Eladó ház Zalakomár 33 nm
Eladó ház Zalakomár 33 nm
Eladó ház Zalakomár 33 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7974036
Referenciaszám: H480150
Frissítve: 1 napja

Zalakomár eladó családi ház 1 szobás: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
166 667 Ft/m²
33 m²
Alapterület
810 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalakomár Nagykanizsától 18 kilométerre északkeletre fekszik, a települést a 7-es főút szeli ketté. A népszerű zalakarosi termálfürdő mindössze 6 km, valamint a Balatontól 25 km távolságra található. A település látnivalói között szerepel Bivalyrezervátum és Madárrezervátum is. A kedvező földrajzi elhelyezkedésű Zalakomár könnyen megközelíthető közúton és vonattal is. Számos önkormányzati intézmény szolgálja a helyiek igényét: a Magyar Máltai Szeretetszolgálat fenntartásában működik Gondviselés Háza Aranytölgy Időskorúak Otthona, a nevelés-oktatás a napköziotthonos óvodában valamint az általános- és művészeti iskolában folyik, orvosi ellátásról két háziorvosi praxis, valamint fogászat gondoskodik. A szabadidő eltöltéséhez a művelődési ház, teleház, a könyvtár és a 800 m²-es tornacsarnok kínál programokat. Itt kínálok megvételre egy csendes, zöld utcában lévő, 32 m2-es, 1 szobás családi házat. Az ingatlan jellemzői: - a telek mérete 810m2, mely ideális NY-K-i tájolású - az elkezdett felújítása során kialakított jelenlegi helyiségei: szoba, konyha-étkező, fürdőszoba-wc; Adottságait tekintve kiválóan alkalmas akár bővítésre is. - a falak téglából és vályogból épültek, a tető szendvicspanellel lett kivitelezve, mely kiváló hőszigetelést biztosít - a belső terek gipszkartonozással lettek kialakítva - új műanyag nyílászárók, víz- és villanyvezetékek frissen cserélve - a padló a burkolás előtt újra lett betonozva - víz, villany, csatonra bekötve, gáz az utcán elérhető A falu egyik rendezett, csendes, kiváló fekvésű mellékutcájában található. Számos lehetőséget kínál ez az ingatlan legyen szó tartós lakhatásról vagy akár hétvégi házról. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen a hét minden napján bizalommal. Irodánk teljes körű ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY