Eladó ház Zalakaros 130 nm
Eladó ház Zalakaros 130 nm
Eladó ház Zalakaros 130 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8140583
Referenciaszám: mmingatlanok@gmail.com
Feltöltve: 28 napja

Zalakaros eladó családi ház 4+2 fél szobás: 43,49 millió Ft

43,49 millió Ft
334 538 Ft/m²
130 m²
Alapterület
2200 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalakaroson, a természet ölelésében eladó ez a többszintes, galériás családi ház! A 2200 m2 természet közeli telken, eldugva a város zajától egy családi séta kapcsán bukkantam erre az eladó ingatlanra. A tulajdonosai Budapestre szeretnének költözni, így felvetődött egy ottani lakás cseréje is lehetőségként. Kérem, ha Ön a Fővárosi ingatlanját hagyná ott, vagy ismer valakit, akit csere érdekel, keressen bizalommal! A nagyon hangulatos, három szinten együttesen 130 m2 alapterületű ingatlan különleges kialakítású. A 4+2 szobás családi ház alsó szintje külön lakrészként funkcionál. A zárt teraszról jutunk a nappaliba, a kis hálófülke, konyha helyiség és a külön fürdő WC a mozgásában korlátozott emberek számára is élhető teret nyújt. Az első szinten található a konyha, nappali, egy kis hálószoba, külön fürdő WC, a galérián pedig újabb két hálószoba kapott teret. Az ingatlan minden szintje teraszos vagy erkélyes megoldással kapcsolódik a szabad térhez. Az ablakok redőnnyel felszereltek. Fűtése villannyal és fával megoldott. A zöld, világ zajától mentes környezet tökéletes összhangban van a természettel. Itt az Élet olyan, mintha mindig nyaralna. A szomszédok messze, a természet viszont közvetlenül az ajtaján kívül van. Napi szinten vendég az őzike, a madárfütty a hétköznapok velejárója.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 271 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 271 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY