Eladó ház Zalaegerszeg 180 nm
Eladó ház Zalaegerszeg 180 nm
Eladó ház Zalaegerszeg 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8170115
Feltöltve: 4 napja

Zalaegerszeg eladó családi ház 6 szobás: 74,7 millió Ft

74,7 millió Ft
415 000 Ft/m²
180 m²
Alapterület
465 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 244 253 Ft
Második évtől
315 670 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Két Különálló Lakrészből Álló, Kétszintes Családi Ház Eladó! Eladásra kínálunk egy különleges ingatlant Zalaegerszeg belvárosának csendes, családi házas utcájában. Ez a 436 m²-es sík telken elhelyezkedő, két önálló lakrészből álló, kétszintes, tetőtér beépítéses ház számos lehetőséget rejt magában! Kisebb Lakóegység: Alapterület: 45 m² Helyiségek: szoba, konyha, előszoba, fürdő, WC Nagyobb Házrész: Alsó szint: étkező-konyha, előszoba, kamra Tetőtér: 46 m²-es nappali, 3 szoba, fürdőszoba, külön WC A nagyobb házrészben egy lépcsőházon keresztül jutunk a tágas tetőtérbe, amely ideális a családi élethez vagy vendégek fogadásához. Parkolási Lehetőség: Kétállásos garázs az udvarban, ahol kényelmesen elférnek autói. Különálló Mérőórák: A két házrész külön mérőórákkal rendelkezik, így teljesen önállóan üzemeltethetőek. Fűtés: Gázkonvektorokkal történik a ház fűtése, amely gazdaságos és hatékony megoldást nyújt. Kiváló Elhelyezkedés: Az ingatlan elhelyezkedése ideális mindazok számára, akik csendes, mégis központi helyen szeretnének élni. Közel találhatóak a mindennapi élethez szükséges intézmények és szolgáltatások. Több Generációs Otthon, Nagycsaládosoknak vagy Befektetési Célra! Az ingatlan kialakítása lehetővé teszi, hogy több generáció éljen együtt, de akár nagycsaládosoknak vagy befektetőknek is remek lehetőség. A két különálló lakrész sokféle felhasználási lehetőséget biztosít, legyen szó családi összeköltözésről vagy kiadásról. Jó befektetés is lehet, hisz akár 3 apartman lakás kialakítható, és így kiadható. Ajánlom, vállalkozóknak, befektetőknek, Szállás szollgáltatóknak! Ne hagyja ki ezt a kivételes ajánlatot! Amennyiben hirdetésünk felkeltette figyelmét, várjuk szíves megkeresését elérhetőségeink bármelyikén. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tekintse meg személyesen ezt a páratlan ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1986
Terasz:
13 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornagarázskertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosamerikai konyhakamrapince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 730 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 730 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY