Eladó ház Zalacsány 140 nm
Eladó ház Zalacsány 140 nm
Eladó ház Zalacsány 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7992786
Referenciaszám: M265972-4590484
Frissítve: ma

Zalacsány eladó családi ház 4+1 fél szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
499 286 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1035 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy jó állapotú, klimatizált családi ház Zalacsány községben! A 140 m2-es otthon fedett teraszáról a tágas nappaliba érkezünk. Innen balra nyílnak a hálószobák, melyek közös, utcafronti terasszal rendelkeznek. A nappalitól jobbra található az étkező és a konyha, melyből a kamra és a kazánház nyílnak. Az emeletre vezető lépcsővel szemben található egy kis közlekedő, ahonnan elérhető egy fürdőszoba és egy külön WC. Az emeletre felvezető lépcsőn egy másik tágas és napfényes nappaliba érkezünk, innen még egy szoba és fürdőszoba nyílik. A ház mögötti melléképületben egy garázs is kialakításra került. Az épület falazata tégla, mely 5 cm-es hőszigetelést kapott. A tető jó állapotú és cseréppel fedett. A nyílászárók hőszigeteltek és fából készültek. Az ablakokon redőny és szúnyogháló van. A ház fűtéséről és a meleg vízről egy új kondenzációs kazán gondoskodik. A fűtés korszerűsítésekor egy új vegyestüzelésű kazánt is beépítettek, mint alternatív fűtési lehetőséget. A nappaliban található még egy jelenleg használaton kívüli kémény, mely lehetőséget biztosít az utólagos kandalló beépítésre. A földszinti étkezőben található még egy új hűtő-fűtő klíma. Zalacsány remek elhelyezkedésének és gyönyörű horgásztavának köszönhetően remek kikapcsolódási lehetőségeket nyújt mind a helyieknek, mind az odalátogatóknak. Kehidakustány 7 perc, Hévíz 10 perc, a Balaton pedig 20 perc autóútra van. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, az ingatlan időpont-egyeztetést követően rugalmasan megtekinthető! Jöjjön el, nézze meg, tegyen rá ajánlatot! Nálunk minden megtekintés DÍJMENTES! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosklímaparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY