Eladó ház Zalacsány, Zalacsány Rózsadombja 109 nm
Eladó ház Zalacsány, Zalacsány Rózsadombja 109 nm
Eladó ház Zalacsány, Zalacsány Rózsadombja 109 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7790276
Referenciaszám: 103-20
Frissítve: 2 hónapja

Zalacsány eladó családi ház 3 szobás: 185 millió Ft

185 millió Ft
1 697 248 Ft/m²
109 m²
Alapterület
661 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MINIMÁLIS REZSI KÖLTSÉGGEL – ÚJ ÉPÍTÉSŰ, PANORÁMÁS, HŐSZIVATTYÚS, FÖLDSZINTES CSALÁDI HÁZ – Zalacsány rózsadombján eladó. Az újépítésű ingatlan szép környezetben, a Zalai dombokra panorámás, 600 m2-es telken épült, 109 m2 alapterülettel, nappali + 2 szobás, duplakomfortos kialakítással. Az ingatlan magas műszaki tartalommal, energiahatékony megoldásokkal prémium minőségben került kivitelezésre. Az eladó ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ Jellemzői: • MINIMÁLIS REZSIKÖLTSÉG • panoráma • kiváló műszaki-és energetikai paraméterek • Leiertherm 45 falazótéglából épült + EPS 80-as grafitos homlokzati szigetelés • hőszivattyús épület fűtés és hűtés • kiegészítő fűtés cserépkályhával • műanyag ablakok, 3 rétegű üvegezéssel • járda és kerítés • kerti csap, durva tereprendezés Zalacsány kedvelt település a zalai dombok ölelésében. Vonzerejét festői földrajzi fekvése mellett a Hévíztől 10 km, Kehidakustánytól 5 km távolságra való elhelyezkedése, valamint a településen található Batthyány kastély, a Batthyány kúria, a Zala Springs golfpályái, a horgásztó, valamint az Örvényes hegy, mint kikapcsolódási és rendezvényhelyszín adja. A falu jelentős célpont lett az utóbbi években nem csak idegenforgalmi szempontból, hanem a városból vidékre költözők körében is! További kérdésével, megtekintési szándékával hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanyvízcsatornafélkomfortosamerikai konyhagardróbterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Hódi Gyöngyi Balla Ingatlan - Keszthely és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 30 603 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Hódi Gyöngyi Balla Ingatlan - Keszthely és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 30 603 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY