Eladó ház Zalabaksa 89 nm
Eladó ház Zalabaksa 89 nm
Eladó ház Zalabaksa 89 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8088399
Referenciaszám: 168556
Frissítve: 3 napja

Zalabaksa eladó családi ház 4 szobás: 13,9 millió Ft

13,9 millió Ft
1 978 Ft/m²
89 m²
Alapterület
7029 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 45 450 Ft
Második évtől
58 739 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168556 hivatkozási számú zalabaksai családi ház. Keresed az igazi vidéki békét és nyugalmat? Akkor ez az ingatlan neked szól! Eladó egy 89m2-es, 4 szobás tégla családi ház Zalabaksán, a határ közelében. Az ingatlan felújítandó állapotban van, így lehetőséged van arra, hogy saját ízlésed szerint alakítsd azt. Különlegessége, hogy kandallós fűtési lehetőséggel rendelkezik, így akár a hideg téli estéken is kellemes melegségben élvezheted otthonodat. Az ingatlanhoz hatalmas, 7029m2-es terület tartozik, mely gazdálkodási lehetőséget kínál. Állattartásra, kertészkedésre vagy akár egyéb hobbi tevékenységekre is kiválóan alkalmas. A területen nyárikonyha és melléképületek is találhatóak, így kényelmes és praktikus megoldást biztosítanak az élet minden területén. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Hívj most, és nézd meg személyesen ezt a varázslatos ingatlant! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalabaksai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #168556 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY