Eladó ház Zákány 71 nm
Eladó ház Zákány 71 nm
Eladó ház Zákány 71 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8176353
Referenciaszám: 3626_csaszi
Frissítve: 9 napja

Zákány eladó családi ház 2 szobás: 21,5 millió Ft

21,5 millió Ft
302 817 Ft/m²
71 m²
Alapterület
848 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 70 300 Ft
Második évtől
90 855 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zákányban falusi környezetben, eladó egy 71 m2-es, földszintes, 2 szobás, komfortos családi ház, hozzá tartozó 848 m2-es gondozott telekkel. Az ingatlan 1975-ben a kornak megfelelő technológiával épült, beton alapra, tégla falazattal, hagyományos fa nyílászárókkal, pala tetőfedéssel. Az idők során a tulajdonosok az ingatlan állagát megóvták. Az ingatlan víz, villany, csatorna és gáz bekötéssel rendelkezik. A fűtés egyedi gáz konvektorokkal és a lakóelőtérben elhelyezett fa tüzeléses kályhával megoldott. A fürdőszoba gáz üzemeltetésű "falibabával" fűtött, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az ingatlan alaprajza a " kádár kocka" elrendezésből adódóan jól alakítható. Az ingatlan helyiségei: fedett, zárt szélfogó, abból nyíló lakóelőtér, majd innen közelíthető meg a 2 hálószoba, étkező, fürdőszoba+wc. Az étkezőből nyílik egy kis főzőfülke. Az ingatlan csinosítása, modernizálása az új tulajdonos ízlésére van bízva. A ház részben alápincézett, így az épület alatt található három részből álló tároló összesen 35 nm. Az udvarban található egy tégla falazatú, jó állapotú, karbantartott melléképület is, mely áll egy 15 nm-es tárolóból, előtte egy fedett nyitott 6 nm-es terasszal, egy 17 nm-es nyári konyhából, és egy nyitott gépkocsi tárolóból. Az udvar körbekerített, gondozott, karbantartott. Zákány település a Dél-Dunántúl országrészben, Somogy vármegyében, Horvátország szomszédságában helyezkedik el. Az ingatlantól 2 km-re található a kristálytiszta vízéről híres Gyékényesi tó, mely remek kikapcsolódást adhat a pihenésre vágyóknak. A legközelebbi városok Csurgó és Nagykanizsa. Az ingatlan kiváló befektetés nyaralónak, vagy 1 gyermek vállalásával Falusi CSOK igénybe vételére is alkalmas. Az ingatlan megtekintéséhez rugalmasan állunk rendelkezésükre, csak hívjanak bizalommal. Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra, vissza nem térítendő állami támogatásra Falusi CSOK-ra, vagy CSOK+ - ra, irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 18 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását. Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni. Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet! Irodánk további kínálatait megtekintheti a www.csaszi.com weboldalon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortoskocsibeállójó beosztásújó közlekedésűvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárpáti Csaba Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárpáti Csaba Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY