Eladó ház Vonyarcvashegy 178 nm
Eladó ház Vonyarcvashegy 178 nm
Eladó ház Vonyarcvashegy 178 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8103102
Referenciaszám: U0046460
Frissítve: 3 napja

Vonyarcvashegy eladó családi ház 4 szobás: 179 millió Ft

179 millió Ft
1 005 618 Ft/m²
178 m²
Alapterület
681 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 585 292 Ft
Második évtől
756 424 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vonyarcvashegy egy kedvelt üdülőfalu Zala megyében, a Balaton északi partján. A Keszthely kistérséghez tartozó 2400 lakosú nagyközség szinte egybeépült Gyenesdiással és Balatongyörökkel. Délről a Balaton, északról a hegyek ölelik körbe a települést. Vonyarcvashegy frekventált részén kínálok eladásra egy új építésű családi házat. A kétszintes ház téglaépítésű, a tető cserép héjazat, hasznos alapterület 178 nm lakótér,71 nm teraszkapcsolattal rendelkezik. Az otthon melegét elektromos padlófűtés biztosítja,alternatív megoldásként kandalló beépítése is lehetséges. Elosztása: 4 hálószoba, amerikai konyha nappali,, 3 fürdőszoba, kamra,mosókonyha,fedett és nyitott teraszok, garázs. A 3 rétegű műanyag nyílászárók elektromos redőnnyel. felszereltek. A nappaliban panoráma nyílászárók gondoskodnak a napfényes, tágas élettérről. Az építés során minőségi burkolatok, alapanyagok kerültek felhasználásra, 2023- ban kapott használatbavételi engedélyt , azonnal költözhető állapot. A kellemes hőmérsékletet hűtő-fűtő klíma berendezés biztosítja. Vízlágyító berendezés,kaputelefon beszerelve, riasztó és kamerarendszer előkészítve. A parkosított, gondozott telek 681 nm ,a hátsó teraszon előkészített kiállások, nyári konyha, szauna, medence kialakítására adott. Az energiatakarékos , környezetbarát modern ház a mai kor követelményeinek megfelelően, minőségi alapanyagok felhasználásával kerül kivitelezésre. Az emeleti teraszokról Balatoni és zöldövezeti panoráma látható. Központi elhelyezkedésének köszönhetően bevásárló lehetőség, éttermek sétatávolságra találhatók. A hazai és külföldi turisták körében is egyaránt népszerű Vonyarcvashegy gyönyörű strandokkal, hajózási, vízisízési, vitorlázási és horgászási lehetőségekkel várja az ide látogatókat. Vonyarcvashegy házainak kétharmada nyaraló, a strand a környék egyik látogatott és felkapott üdülőhelyének számít. Ha felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
2023
Terasz:
71 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY