Eladó ház Veszprém 110 nm
Eladó ház Veszprém 110 nm
Eladó ház Veszprém 110 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8068740
Referenciaszám: HZ025971-4617292
Frissítve: 3 napja

Veszprém eladó családi ház 4 szobás: 107 millió Ft

107 millió Ft
972 727 Ft/m²
110 m²
Alapterület
824 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 349 868 Ft
Második évtől
452 164 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vágyik egy modern, kényelmes otthonra? Ne keressen tovább! Eladó ÚJÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ Veszprém kertvárosában, mely ideális választás lehet családjának. Megvételre kínálok Gyulafirátóton egy AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI + 3 SZOBÁS családi házat, TETŐTÉR BEÉPÍTÉSI LEHETŐSÉGGEL. A 900 nm-es telken épülő, 107 nm-es ingatlanban AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI, SZÜLŐI HÁLÓ SAJÁT ZUHANYZÓVAL, 2 GYERMEK HÁLÓ, fürdő, és tároló kerül kialakításra. Műszaki tartalom: - porotherm TÉGLA - fűtése hőszivattyús rendszerről működő padlófűtés ( Panasonic levegő - víz) - a fürdőkben plusz elektromos áramról is működő törölközőszárító - ablakok 3 rétegű üvegezéssel készültek (redőny és elektromos előkészítés) - nagy kapacitású vízlágyító berendezés rácsatlakozás lehetőség kiépítés - riasztó rendszer kiépítés - terran zenit tetőcserép - 15 cm külső hőszigetelés - betonfödém - tetőtér beépítés előkészítése – igény esetén Önnek nem kell kompromisszumokat kötnie álmai otthonáért! Az INGATLAN ÁRA magában foglalja az építési telket és a tervek szerinti kulcsrakész kivitelezést. Belső burkolatok, szaniterek és belsőajtók kiválasztása meghatározott kereten belül az új tulajdonosra vár és beépítésüket a vételár tartalmazza. Egyedi igények szerinti módosításokat is szívesen figyelembe veszünk, hiszen mindenkinek más és más álmai otthona! Ha további kérdése van, hívjon! Az ingatlan irányára 107.000.000.- Ft + ÁFA (5%)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Grósz Henrietta Veszprém DH Az iroda összes hirdetése
+36 70 705 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Grósz Henrietta Veszprém DH Az iroda összes hirdetése
+36 70 705 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY